Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Активити Аутомейшън акцентира върху „умни“ решения в заваръчните процеси по време на MachTech & InnoTech 2019

13.06.2019 г.

Поредното издание на мащабното международно техническо изложение MachTech & InnoTech вече е в историята. Но следата, която остави в технологичния бранш у нас, ще остане още дълго, тъй като в рамките на четири дни имахме възможността да видим едни от най-новите технологии, машини, решения и оборудване. Сред компаниите-участници бе и утвърденото българско дружество Активити Аутомейшън, което представи своите най-нови продукти и системи, като постави акцент върху все по-интелигентните решения в областта на заваръчните процеси.Компанията демонстрира изключително разнообразие от оборудване за механизирано заваряване и заваръчна техника. „У нас Активити Аутомейшън има изпълнени цели линии за механизирано заваряване и е представител на световноутвърдени марки, сред които Orbitec, Miller, Famatec, Mecome, Faccin, Biko, Waterjet Corporation, Otto Arc и мн.др.“, посочиха за Инженер.bg от компанията.В продуктовото портфолио на Активити Аутомейшън българската металообработваща индустрия може да открие машини за механизирано, автоматизирано и роботизирано заваряване; системи за плазмено, лазерно и водно рязане; машини за огъване на тръби и листове, крайцване, шлайфане, полиране и мн.др. При това фирмата осигурява не само доставка на съответното оборудване, но и гаранционен и следгаранционен сервиз, осигуряване на резервни части и консумативи.„В крак с последните тенденции и за да отговорим на пазарните търсения, все повече обръщаме поглед към „умните“ решения при заваряването“, подчертаха от българската компания.


Повече информация за Активити Аутомейшън, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи