Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

Атлас Копко България ще бъде домакин на семинар на тема: „Повишаване на ефективността на компресорната система“

31.10.2019 г.Добри новини за всички потребители на компресорна техника! Атлас Копко България ще проведе семинар на тема „Повишаване на ефективността на компресорната система“ в три български града – Варна, Русе и Шумен. „Целта на събитието е всички специалисти, работещи с компресиран въздух, да се запознаят с техническите възможности за подобряване на енергийната ефективност на своето оборудване и за намаляване на разходите за производство на компресиран въздух“, съобщиха за Инженер.bg от българското дъщерно дружество на световния лидер Atlas Copco.


 

В края на ноември Атлас Копко България ще събере свои клиенти, партньори и заинтересовани инженери и експерти от всички области на индустрията на специализирано и практически насочено събитие.


В рамките на семинара ще бъдат разгледани и дискутирани следните теми:


 - Фактори, определящи енергийната ефективност на компресорната система;

 - Съвременни технологии за компресиране на въздух;

 - Оптимизация на системата за обработка и пренасяне на компресиран въздух в предприятието.


Шведският производител Atlas Copco е водещ световен доставчик на решения за индустриалното производство. Компанията разработва и произвежда богата гама от продукти, включително оборудване за компресиран въздух и газове.


„Българският офис е на едно от първите места по продажби сред всички представителства на Atlas Copco на Балканския полуостров. Сервизният му отдел разчита на компетентни и добре подготвени инженери, подхождащи със специално внимание към клиентите“, посочиха от Атлас Копко България.Времето и мястото на провеждане на семинара ще обявим на виртуалните страници на Инженер.bg допълнително.


Повече информация за Атлас Копко България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Атлас Копко България, Atlas Copco

Още от Машини, мех. системи