Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Атлас Копко с покана за онлайн семинар на тема „Съвременни технологии за производство на компресиран въздух“

23.06.2020 г.


Искате ли да разберете повече за съвременните процеси по производство на компресиран въздух? Сега Атлас Копко Ви предоставя възможност да обогатите своите професионални познания. Дружеството кани всички свои клиенти, партньори и технически специалисти на предстоящия си уебинар! На 26 юни 2020 г. от 15:00 ч. компанията ще бъде домакин на онлайн семинар на тема „Съвременни технологии за производство на компресиран въздух“. „Събитието е продължение на съвместните ни семинари с Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП) в градовете Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора“, съобщиха за читателите на Инженер.bg от дъщерното дружество на световния лидер Atlas Copco.


 

„Ще се радваме да се срещнем виртуално с нашите клиенти, партньори и експертите в бранша, с които да поговорим за актуалните тенденции в технологиите за производство на компресиран въздух, както и да отговорим на техните въпроси“, коментираха от екипа на Атлас Копко.

 

Участие в предстоящия онлайн семинар можете да заявите на имейл: compressor.sales@bg.atlascopco.com.

 

Продуктовото портфолио на Atlas Copco съдържа богата палитра от решения, включващи оборудване за компресиран въздух и газове. Компанията развива и сервизен отдел. „Разработваме нашите продукти така, че да гарантираме надеждни и сигурни резултати с отговорно използване на човешките, природните и финансовите ресурси. Всички специалисти с професионални интереси в областта на компресорната техника ще могат да научат повече както за нашите нови, така и за утвърдените на пазара продукти по време на предстоящия уебинар. Заповядайте, ще Ви очакваме“, коментираха от Атлас Копко.

 

Повече информация за Атлас Копко България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Атлас Копко, Atlas Copco, pexels.com

Още от Машини, мех. системи