Събития

Атлас Техник: Немският ни партньор Böllhoff Group е сред Топ-иноваторите на Германия за 2018 г.

09.01.2019 г.

Индустриалният лидер в производството на крепежни елементи и машини Böllhoff Group получи престижната награда „Топ-иноватор за 2018 г.“, присъждана ежегодно от немската PR компания compamedia. „Конкурсът TOP 100 се организира повече от 25 години, отсявайки 100-те най-иновативни малки и средни предприятия в Германия. За 2018 г. семейната компания Böllhoff бе отличена сред тях“, обявиха за Инженер.bg от фирма Атлас Техник, която предлага решенията на немския производител на българския пазар.

 

„При участието в конкурса се оценяват не отделни проекти, а цялостното управление на иновациите. Със своите „иновативни процеси и организация“ Böllhoff успя да убеди журито, че заслужава почетно място сред 100-те най-иновативни фирми за 2018 г.“, посочиха още от Атлас Техник.

 

Развитието на иновациите е значимо за обществото и основен двигател за растежа на икономиката. Ако обърнем поглед назад в годините, бързо ще забележим, че техническият прогрес бележи експоненциален ръст и това темпо расте все повече и повече от година на година. И можем да бъдем сигурни, че тази тенденция ще се запази и през следващите десетилетия. „Но ние от Böllhoff сме готови да посрещнем всички тези предизвикателства на времето, тъй като те ще открият нови хоризонти през нас. Управлението на иновациите е основен фокус в нашата дейност, защото вярваме, че иновативните продукти и услуги са основа за постигане на дълготраен успех“, коментираха от немското дружество.

 

„Ние споделяме мнението, че изобретенията трябва да докажат своята стойност сред клиентите. Като доверен партньор и доставчик на иновативни решения, ние ангажираме своите клиенти в процеса по разработката още от ранен етап. Така, често техните изисквания и производствени нужди водят до генерирането на нови идеи. Считаме обаче за технологична новост само тези от тях, които се окажат успешни сред ползвателите“, допълниха специалистите от Böllhoff.


 

Повече информация за Атлас Техник ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Böllhoff, top100-germany.com

Още от Машини, мех. системи