Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Безплатен уебинар на Солтех през юли представя последните новости в 3D моделирането със Solid Edge 2021

02.07.2020 г.

 

 


 


Новата версия на решението за проектиране Solid Edge официално излиза в средата на месец юли и екипът на Солтех е подготвен веднага да запознае аудиторията с последните актуализации и най-новите функционалности на софтуера. В тази връзка компанията организира безплатен уебинар, озаглавен „Solid Edge 2021 – Лесен и бърз дизайн на органични форми и други новости в света на 3D моделирането“, който ще се проведе на 16 юли 2020 г., от 14:00 часа.„Уебинарът е подходящ както за настоящи потребители на Solid Edge, така и за всички интересуващи се от най-новите технологии в сферата на инженерния дизайн“, съобщиха за Инженер.bg от Солтех.

 

Лектори на събитието ще бъдат г-н Георги Бахчеванов и г-н Георги Стоянов – доказани специалисти от компанията с дългогодишен опит в решенията за дигитализация на индустрията.

 

Ако искате да разберете повече за:


 - Една от най-иновативни и уникални технологии за лесен и бърз дизайн на органични форми;

 - Нов адаптивен интерфейс с внедрен изкуствен интелект;

 - Функции за търсене чрез използване на скици и търсене по форма във визуалната търсачка 3Dfindit.com;

 - Дизайн от тип дефиниция въз основа на модела (MBD),

 

... не пропускайте да се регистрирате за онлайн срещата от ТУК!

 

Ден преди събитието ще получите линк и инструкции за присъединяване към уебинара. Екипът на Солтех Ви очаква!


Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

 

 

Източник на снимковия материал: Солтех, Siemens Digital Industries Software

Още от Машини, мех. системи