Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

ВЕНИ и Ко остава до клиентите и партньорите си чрез дистанционно обслужване и по време на COVID-19

03.04.2020 г.


„Ние от ВЕНИ и Ко бихме желали да уверим всички наши партньори и клиенти, че въпреки усложнената обстановка с разпространението и борбата срещу COVID-19 сме предприели всички необходими мерки за безопасна работа в необичайните условия и производствените ни мощности функционират нормално“, съобщиха от фирмата за Инженер.bg. От компанията споделиха още, че разполагат с достатъчно материали и компоненти на склад, за да може да бъде подсигурен производственият процес и към момента всички поръчки се изпълняват по график.„Следейки тенденциите от последните седмици, взехме решение да произведем складови машини от най-търсените модели, за които при интерес веднага ще предоставим подробна информация“, добавиха от доказаната българска производствена компания.

 

По отношение на сервиза и поддръжката на произведената от ВЕНИ и Ко техника, както и продажбата на части е въведена следната реорганизация:


 - Сервиз се извършва дистанционно доколкото е възможно, като на клиента се предоставя всякаква техническа помощ и указания за справяне с възникналите проблеми по телефон или електронна поща;

 - Посещения за сервизно обслужване ще се извършват само при заявено писмено желание от страна на клиента и при стриктно спазване на изискванията за безопасна работа в условията на извънредно положение;

 - Относно продажбата на товарни колички и резервни части се приемат заявки он-лайн или по телефон и се изпълняват чрез доставки от наш представител или посредством куриерски компании, като целта е да бъде ограничен достъпът до магазините на фирмата.

 

 

В условията на създалата се обстановка и в зависимост от естеството на Вашето запитване, можете да се свържете с ВЕНИ и Ко по следния начин:


 - За обща информация и директна връзка с дружеството на Ваше разположение са телефони 02/946 13 93; 0886 858 321 и 0885 297 556 и електронна поща info@veni-bg.com;

 - За доставка на товарни колички и поръчка на резервни части: sales@veni-bg.com;

 - Онлайн заявка за сервиз и ремонт на повдигачи можете да направите през уебсайта на ВЕНИ и Ко.

 

„Ние от фирма ВЕНИ и Ко – вашият надежден партньор в складовото оборудване, силно вярваме, че ще се справим заедно“, обърнаха се от фирмата към всички свои клиенти.

 

 

Повече информация за ВЕНИ и Ко ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ВЕНИ и Ко

Още от Машини, мех. системи