Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

ИЕЦ отлага провеждането на техническия форум MachTech & InnoTech Expo. Новите дати са от 9 до 12 юни 2020 г.

12.03.2020 г.

 

Интер Експо Център (ИЕЦ) – София обяви официално, че променя датите на свои предстоящи събития. Мащабното международно изложение MachTech & InnoTech Expo 2020, което бе насрочено за периода от 6 до 9 април, се отлага. Очаква се форумът, посветен на машините и технологиите в металообработката, да се състои от 9 до 12 юни т.г., съобщиха за Инженер.bg организаторите.


„Във връзка с Решение на Министерски съвет от извънредно заседание на 8 март 2020 г., както и със Заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на министъра на здравеопазването с цел допълнителни противоепидемични мерки относно заболяването COVID-19, Ви уведомяваме, че всички изложения и съпътстващите ги събития, организирани от Интер Експо Център в рамките на един месец, считано от 9 март 2020 г., се пренасочват към следващи подходящи дати“, се казва в прессъобщението на Интер Експо Център – София.


Към момента освен MachTech & InnoTech Expo, се отлага и Светът на мебелите 2020, чиито нови дати на провеждане са 24-27 юни 2020 г.


„За статуса на всички останали събития, провеждани от други организатори на територията на Интер Експо Център, съветваме да се обърнете за повече информация към съответния организатор“, уточниха от ИЕЦ.


Следете виртуалните страници на Инженер.bg, за да сте в течение на всички промени и новости около MachTech & InnoTech Expo.


Източник на снимковия материал: machtech.bg

Още от Машини, мех. системи