Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Интересът към металургията събра млади и утвърдени специалисти в Деня на отворените врати на Осъм АД

14.12.2019 г.

In Serbian                           

За степента на ефективност на различните прийоми, които компаниите избират, за да привлекат най-добрите кадри и да промотират своята дейност, се водят немалко дискусии. Практиката показва обаче, че дните, в които те отварят вратите си, за да разкрият своя свят, са ползотворни както за гостите, така и за домакините. Такъв подход традиционно избира и Метал Технолоджи Груп (MTG) – български производствен лидер с дългогодишни традиции в сферата на металургията. В края на ноември т.г. се проведе Ден на отворените врати в едно от предприятията на MTG – Осъм АД в гр. Ловеч. От фирмата споделиха пред Инженер.bg впечатленията си от събитието, които ние ще ви предадем в следващите редове.„В Деня на отворените врати в Осъм АД организирахме обиколка на промишлената ни база, по време на която демонстрирахме процесите в производството на изделията в завода. Посетителите се запознаха отблизо с технологиите и съоръженията, които използваме в ежедневната си работа“, обявиха от MTG.


Заводът на MTG в гр. Ловеч бе посетен както от търсещи работа специалисти, така и от ученици от две местни гимназии – Професионална гимназия по механоелектротехника (ПГМЕТ) и Професионална гимназия по икономика, търговия и услуги.


 

В Осъм АД се осъществява машинно леене на сив и сферографитен чугун в пясъчни форми. Изделията намират приложение в жп индустрията, в т.ч. детайли за спирачната система на високоскоростните влакове, както и различни видове жп планки за водещи клиенти в бранша. В предприятието се произвеждат всички видове фитинги за питейни и отпадни води и противопожарни хидранти, както и детайли за общо машиностроене, тежкотоварни автомобили и селскостопански машини.


„Форматът на Деня на отворените врати позволява да достигаме до повече хора, а това е чудесна възможност те да се информират от първо лице за нашата дейност. Общувайки с гостите си, от тях ние получаваме и ценна обратна връзка, виждаме какви настроения и очаквания имат те към фирмата в ролята ѝ на работодател“, обясниха още от дружеството.


„Нашата цел е да привличаме хора, които имат дългосрочни и амбициозни планове за своето кариерно развитие, защото именно благодарение на такива специалисти MTG поддържа челни позиции в металургичния бранш“, поясниха от MTG.С разрастването на дейността си, MTG предоставя и повече възможности за реализация на инженерни и среднотехнически кадри. „Считаме, че устойчивото развитие е функция на ангажираността и удовлетворението на екипа. Затова за нас е важно да поддържаме работодателската марка и да превърнем MTG в синоним на високо качество и професионализъм“, коментираха от фирмата и добавиха: „Ние осигуряваме условия за нашите колеги, в които те постоянно да откриват нови възможности и предизвикателства, и които да ги провокират всеки ден да надскачат себе си“.


Ако припознавате себе си в ценностите, културата и естеството на работа на металургичното дружество, то MTG е подходящото място за вашата реализация, независимо дали имате експертна квалификация или тепърва ви предстои да развиете своята кариера. Проверете свободните позиции сега!

 

Повече информация за дейностите и възможностите за развитие в Метал Технолоджи Груп АД, бихте могли да намерите на www.mtgbg.com и в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК.Източник на снимковия материал: pixabay.com, unsplash.com, Метал Технолоджи Груп

Още от Машини, мех. системи