Събития

Киттнер: Вярваме, че свежестта на всеки нов служител е крачка към още по-висок професионализъм и успехи

14.12.2018 г.

Вие сте инженер в областта на машиностроенето, а креативността и прецизността са сред най-силните ви качества? Намерихте ли мястото, което предлага идеалната за вас професионална реализация? „Ние сме компания с повече от 20 години опит в машиностроенето и утвърдени позиции на международния пазар. И сега търсим инженер-конструктор, който да стане част от един сплотен и амбициозен екип, съставен от висококвалифицирани професионалисти“, съобщиха за Инженер.bg от Киттнер Анлаген унд Машиненбау в рамките на участието си на „Дни на кариерата“.Тазгодишният кариерен форум, организиран от Технически университет – София, се състоя в пловдивския филиал, а HR специалистите от Киттнер отново се срещнаха очи в очи с всички млади специалисти, проявяващи интерес към машиностроенето.


„Освен че представихме традиционните условия на нашата стажантска програма, се опитахме да привлечем отговорен и мотивиран инженер за отдел Конструктивен, който да се включи като пълноправен член на екипа“, обясниха от дружеството. „Вярваме, че всеки нов служител е крачка към още по-висок професионализъм и успехи, защото свежестта на новите попълнения водят към развитие и положителни промени. Любопитни сме да се запознаем с възможностите и креативността на следващия инженер на Киттнер“, коментираха още от фирмата.


Позицията е подходяща за инженери, владеещи AutoCAD и SolidWorks, които имат поне 2 години опит на сходна позиция. А от компанията обещават динамика в ежедневието, обучения за повишаване на знанията и уменията и още редица социални придобивки.Ако все още сте студенти обаче и вече искате да изпробвате наученото дотук на практика, то Киттнер има предложение и за вас! „Нашата стажантска програма е отворена целогодишно и е предназначена за студенти в 3-ти или 4-ти курс. Изискването ни към вас е да сте инициативни, любопитни, амбициозни, но и да се отнасяте с цялата необходима отговорност към работа си“, посочиха от компанията.


Така че, ако виждате себе си в този профил, кандидатствайте! Необходимо е да изпратите автобиография, мотивационно писмо и уверение от ВУЗ-а, в който учите, на имейл hr@kittnerbg.com.


Вашият стаж може да продължи от 2 до 6 месеца, а ако сте се представили добре, ще получите и предложение за работа!


Повече информация за Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Киттнер Анлаген унд Машиненбау,Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи