Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Клаус Розенфелд, главен изпълнителен директор на Schaeffler: „Защитата на веригите за доставки е наша основна цел“

08.04.2020 г.

 

Разпространението на COVID-19 в Европа принуди огромен брой компании да съобразят дейността си с наложените предпазни мерки, включително и глобалния доставчик на лагери и лагерни решения за автомобилния бранш и други промишлени отрасли Schaeffler. „Както и преди, здравето и безопасността на служителите, защитата на веригите за доставки, както и подкрепата за клиентите остават наш най-висок приоритет“, съобщиха за Инженер.bg от Шефлер България.Schaeffler съгласува набор от мерки с представители на служители и профсъюзни организации, които предвиждат прилагането на различни инструменти. Убеждението на немския технологичен лидер е, че ситуацията може да се управлява съвместно, според нейното развитието и само в тясно сътрудничество с всички засегнати.


„Разпространението на COVID-19 представлява голямо предизвикателство за всички компании. Основният приоритет на Schaeffler е да опази здравето на служителите си, да запази веригите за доставки незасегнати и да сведе до минимум въздействието на тази ситуация върху нашите клиенти. Затова трябва да действаме бързо и гъвкаво“, коментира г-н Клаус Розенфелд, главен изпълнителен директор на Schaeffler.„Епидемията засяга всички нас, както и икономиката като цяло. Но с изключителната решителност и ангажираност на нашите служители и на целия ни мениджърски екип, аз съм уверен, че ще успеем успешно да излезем от тази ситуация“, допълва още Клаус Розенфелд.


Повече информация за Шефлер България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Шефлер България, Schaeffler

Още от Машини, мех. системи