Събития

Конференцията Metal Days 2018 събира у нас утвърдени специалисти от металообработването на 24 и 25 април

12.02.2018 г.

В дните 24 – 25 април т.г. България ще бъде домакин на утвърдилата се през годините международна конференция в областта на металообработването Metal Days Conference. Организатори на мащабната проява са 5 глобални имена в индустрията – Tiger, Henkel, Rösler, Mankiewicz и Wagner, които ще представят последните новости при подготовката, обработването, защитата и боядисването на метални повърхности пред браншовата общност у нас и региона.

Събитието се провежда ежегодно от 2014 г. насам в различни балкански държави и събира на едно място десетки водещи специалисти и представители на компании, готови да посрещнат най-иновативните технически решения, технологични процеси и новооткрити възможности за металообработване.

 

За организаторите на проявата


TIGER Coatings е световноизвестен австрийски производител на прахови покрития и мастила, които носят допълнителна добавена стойност към продукцията на клиентите им, а именно защита, функционалност, цвят, ефект, блясък и текстура. Продуктите са висококачествени и щадящи околната среда, отговарящи на най-новите технологични стандарти и основни принципи на компанията – иновативност, природосъобразност, гъвкавост и бърза доставка.Henkel е международно утвърдена група, която обхваща водещи марки и развива дейността си в три бизнес направления. Едното от тях е Хенкел, Лепилни технологии – доказан разработчик и доставчик на индустриални лепила, уплътнения и функционални покрития. Направлението покрива пет технологични клъстерни бранда: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson и Aquence, всеки от които представя набор от специфични технологии в зависимост от пазарните нужди и изисквания.Rösler е глобален специалист и новатор в областта на довършителните операции и сачмоструйната обработка. Системите за довършителни работи на фирмата са едни от най-продаваните в глобален мащаб, благодарение на своята иновативност, рентабилност и висока производителност. Решенията за сачмоструйна обработка на Rösler се характеризират с интелигентен дизайн, иновативна функционалност и дълготрайни компоненти.Mankiewicz е водеща интернационална компания, която в продължение на повече от век се специализира в иновативни разработки и производство на висококачествени системи за нанасяне на покрития за различни индустриални приложения. В момента над 1300 служители в целия свят са ангажирани с реализацията на мисията „Концепции за нанасяне на покрития от бъдещето“.


 

Wagner е добре познато име в глобалната индустрия. С технологии от последно поколение за нанасяне на бои, мокри покрития, прахови покрития и други течни материали, холдингът спомага за повишаване стандарта на повърхностната обработка по целия свят вече повече от 60 години. Със своите иновативни продукти и добре развита сервизна мрежа компанията Wagner се е утвърдила като един от лидерите в обработката на повърхнини.
Повече информация бихте могли да намерите на сайта на събитието ТУК!


За контакти: info@metal-days.com

 

Източник на снимковия материал: Metal Days Conference

Още от Машини, мех. системи