Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Срещнете се лице в лице с лазерните технологии на бъдещето на Ден на отворените врати на Trumpf през септември

09.08.2019 г.

Искате да се развивате успешно в света на машинната и лазерната обработка? Стремите се да бъдете конкурентни играчи в условията на Индустрия 4.0 и се опитвате да разгърнете своя потенциал чрез свързване на вашите машини в мрежа? Тогава заповядайте на Ден на отворените врати на Trumpf, за да се запознаете в реална работна среда с възможностите на технологиите от най-ново поколение за лазерно рязане, щанцоване, огъване и маркиране, които високотехнологичната компания предлага.


 

„Събитието се организира за първи път в България. Очакваме всички наши настоящи и бъдещи клиенти на 25 септември 2019 г. в гр. Пловдив, където на разположение ще бъдат наши специалисти от всички области, с които можете да споделите идеи, да дискутирате въпроси и казуси и да получите най-доброто решение“, обявиха за Инженер.bg от Трумпф България.

 

„Не е важно дали сте пионер в Индустрия 4.0 или начинаещ – ние с готовност ще ви съдействаме да идентифицирате и оптимизирате точно стъпките на процеса, които най-бързо ще ви изстрелят в посока Smart Factory, или Завода на бъдещето“, уточниха още от фирмата.

 


Trumpf е пазарен и технологичен лидер в областта на металообработващите машини, лазерите за индустриално производство и електрониката. Компанията има за задача да усъвършенства производствените технологии ефективно, прецизно и с поглед към бъдещето. Софтуерните решения на Trumpf улесняват високотехнологичните процеси и пътя към Smart Factory.

 

Повече информация за Трумпф България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Trumpf, Трумпф България

Още от Машини, мех. системи