Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Събития

Либхер-Транспортейшън Системс: „Стремим се да насочим младите хора към кариерно развитие в България“

29.01.2020 г.

 

Либхер-Транспортейшън Системс Марица се присъедини към инициативата на Министерството на труда и социалната политика (МТСП) за организиране на кариерни форуми в европейските страни, в които има най-голям брой обучаващите се и завършили образованието си българи“, съобщиха пред Инженер.bg от доказаната производствена компания. Дружеството вече взе участие в първото от поредицата изложения, което се проведе във Виена, Австрия, на 21 януари 2020 г., като ще се включи и в предстоящите през годината събития. А в днешния материал ще ви запознаем с най-интересните акценти от форумите.

 

Изложенията се организират в отговор на неблагоприятната посока на демографските тенденции и имат за цел да подкрепят работодателите в предизвикателствата, които срещат в процеса на привличане на квалифицирани кадри. Събитиятасъбират утвърдени компании от различни области в търсенето на млади таланти“, обясниха от Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 

Либхер-Транспортейшън Системс Марица, част от международния концерн Liebherr, е лидер в производството на отоплителни, вентилационни и климатични системи, а също и на компоненти за железопътната промишленост. „Като фирма с изявено присъствие на пазара, се стремим да привличаме талантливи и отговорни млади хора, които за нас са генератор на креативни идеи, и да им предложим реализация в динамична и конкурентна среда“, заявиха от компанията.

 

За всички служители, независимо от техния опит, в Либхер-Транспортейшън Системс Марица организират обучения, които да поддържат тяхната експертиза в съответствие с изискванията на съвременните професионални стандарти.

 

Базирана в България, Либхер-Транспортейшън Системс Марица осигурява работни условия на световно ниво. Ако искате да станете част на водеща производствена компания, не се колебайте да кандидатствате за обявените позиции в Борса.bg.


Философията на организацията ни съвпада и с мисията на форумите – а именно да се потвърди приносът, който младите специалисти имат за бъдещия прогрес на страната, както и за сериозните възможности, които те ще открият, работейки в България“, допълниха от екипа на Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 

Събитийният календар за 2020 г. продължава с изложение, което ще се състои на 7 март 2020 г. в Лондон, Великобритания. Следват два форума в германските градове Кьолн и Мюнхен на 25 април и 16 май, а финалът е отново с форум в австрийската столица на 17 октомври 2020 г. Сред изложителите ще откриете и представители на Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 

Форумите на МТСП си поставят за цел да повишат информираността на младите хора относно стартирането на кариера у нас, както и те да добият ясна представа за микроклимата за професионално развитие в страната. По този начин младежите ще бъдат подготвени да вземат осъзнато решение за завръщането си в България.

 

Освен опознавателна функция за посетителите, форумите дават възможност на компаниите да осъществят връзка с младите хора, а в рамките на изложенията гостите биха могли да проведат и интервю за работа с бъдещите си работодатели.


През 2019 г. събитията привлякоха значително внимание от страна на българите в чужбина и бяха широко отразени в медиите и от редица държавни институции. Традиционно всяко от събитията се посещава от между 160 и 200 гости, а броят на изложителите е между 20 и 35. Обратната връзка от анкетите на събитията също потвърждава амбицията на голяма част от младите българи да работят в страната, както и интригуващите възможности за кариера, които се предлагат у нас.

 

Повече информация за Либхер-Транспортейшън Системс Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материалЛибхер-Транспортейшън Системс Марица, Liebherr

Още от Машини, мех. системи