Събития

Компанията NSK, лидер в лагерните решения, откри два центъра за обучение в Европа и анонсира нова програма от курсове

02.01.2019 г.

NSK обяви нова програма за обучение, развита в помощ на потребителите на лагери, така че да научат нови начини за увеличаване надеждността и рентабилността на машините, като подобрят уменията и знанията си в тази важна технологична област. „Компанията откри едновременно първите два специализирани центъра – във Франция и Холандия, в които ще се провеждат обучителните курсове, като се предлага и възможност за обучение със същото съдържание на място при потребителите“, съобщиха за Инженер.bg от NSK България.

 

Новата програма включва широко разнообразие от добре доказани тематични курсове, които се фокусират върху основната необходимост от обучение на специалисти, които работят в областта на специфицирането, приложението и поддръжката на лагери. Откриването на двете специализирани съоръжения за обучение на съществуващи и потенциални клиенти на NSK е израз на политиката на компанията за обучение на квалифицирани специалисти. Двата центъра, разположени в заводите на NSK в Гианкур, Франция, и Тилбург, Холандия, предлагат комбинация от теоретично и практическо обучение за монтаж и демонтаж на лагери, използвайки инструменти за поддръжка от портфолиото на NSK, като всеки от тях разполага с най-новите инструменти AIP + и специално конструиран стенд за демонстриране на най-добрите практики за монтаж и демонтаж на лагери.


Темата на един от курсовете, които се предлагат, е „Въведение в лагерите“ с полудневна програма, осигуряваща базова информация за функциите на лагерите, вида на предлаганите в момента на пазара лагери и използваната номенклатура, както и типичните им приложения. Друг полудневен курс е „Лагерни технологии за напреднали“, който се фокусира върху отделните елементи на конструкцията и характеристиките на лагерите, включително и влиянието върху производителността им при различни режими.

 

„Всички обучения на NSK дават реална възможност на участниците да усъвършенстват и да актуализират своите съществуващи знания и практически умения по отношение на лагерите и свързаните с тях приложения“, коментираха от NSK България, като допълниха: „Лекторите на компанията са работещи инженери с богат технически опит и разбиране на специфичните нужди на сектора, като по този начин е гарантирано, че обучаващите се ще получат най-доброто обучение за разгръщане на своя потенциал“.


Цялата обучителна програма на NSK е предназначена да отговори на индивидуалните изисквания на техническите и търговските служители за получаване на необходимата информация в областта на лагерните технологии. Новите обучителни курсове са предшествани от повече от един век експертен опит и практика в лагерните технологии, което е гаранция, че целите на обучението ще бъдат изпълнени във всеки отделен случай.


Повече информация за обучителните курсове на NSK можете да намерите ТУК

 

Повече информация за NSK България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: NSK

Още от Машини, мех. системи