Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Търсите успешна кариера в металургията? Разберете как да я постигнете от екипа на MTG на „Дни на кариерата“

14.10.2019 г.

 

Форумът „Дни на кариерата“ е притегателен център на компании от разнообразни отрасли, които имат отношение към младите технически специалисти у нас и предлагат атрактивни възможности за тяхното професионално развитие. Такъв е и холдингът Метал Технолоджи Груп (MTG) – водещ представител на металургичния сектор в България, който и тази година ще бъде сред участниците в събитието. „На 15 и 16 октомври 2019 г. с удоволствие ще покажем на младите хора какви възможности за тяхното развитие предлага нашата сфера на дейност“, заявиха пред Инженер.bg от екипа на MTG.

 


Холдингът обхваща три завода – Алуком АД, Центромет АД и Осъм АД, в които се произвеждат метални изделия с приложения в разнообразни индустриални области. Групата присъства на пазара у нас вече повече от 20 години, като осъществява износ към страни от целия свят.

 

От българското дружество ще обърнат внимание на възможностите, които се откриват пред младите специалисти, както и шанса им за бързо израстване в професията, като ще дадат примери за техни колеги, които в рамките на няколко години са успели да заемат ръководни позиции, благодарение на качествата, които са показали в процеса на работа.

 

MTG развива и собствена стажантска програма в периода от юни до септември. Заниманията се провеждат в завод на компанията по избор на студента, като стажът може да се състои и вповече от едно от предприятията на MTG. „Очакваме от бъдещите ни стажанти да постъпят при нас, заредени със стремеж за усъвършенстване в професионален план и с желание за усвояване на нови знания“, допълниха от MTG.


 

MTG поддържа високи стандарти и прави непрекъснато инвестиции по отношение качеството на изделията и оптимизирането на производството, а за своите служители организира обучения за повишаване на тяхната професионална квалификация и придобиване на нови компетенции.

 

Ако кариерата във водещата металургична компания представлява интерес за вас, то не забравяйте да посетите събитието „Дни на кариерата“ на 15 и 16 октомври. Щандът на MTG ще бъде разположен в 12-и учебен блок на Технически университет – София, а представителите на дружеството ще ви разкажат подробно за дейността на холдинга и ще отговорят на всички ваши въпроси.

 

Повече информация за дейностите и възможностите за развитие в Метал Технолоджи Груп АД, бихте могли да намерите на www.mtgbg.com и в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК.


 

Източник на снимковия материал: Метал Технолоджи Груп, Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи