Събития

Метал Технолоджи Груп набира млади и ентусиазирани специалисти за развитие в областта на машиностроенето

28.11.2017 г.

Метал Технолоджи Груп е сред утвърдените български технологични компании, които предоставят разнообразни възможности за професионална реализация на млади и утвърдени специалисти, както и стажантски програми за студентите. За поредна година дружеството се включи в изложението за работодатели „Дни на кариерата“, съорганизатори на което бяха Технически университет – София и Център „Кариера и възпитаници (алумни)“, на което екипът ни се срещна с представители на компанията. Повече за дейността на Метал Технолоджи Груп и за актуалните предложения за работа и развитие във фирмата, прочетете в следващия ни репортаж.

 


В състава на холдинга Метал Технолоджи Груп влизат три водещи български леярни, позиционирани в градовете Плевен, Ловеч и Враца, в които се произвеждат висококачествени метални детайли. Те са с приложение в автомобилостроенето, в тежкотоварни машини, кораби, във военния сектор, високоскоростни влакове и мн.др. Служителите на компанията са повече от 560, като дружеството не спира да разширява екипите си.

 

„Ние търсим млади и ентусиазирани хора, които да се развиват професионално в областта на машиностроенето. Към момента набираме конструктори и технолози, дизайнери, както и специалисти по управление на качеството“, коментираха пред екипа на Инженер.bg от отдел „Човешки ресурси“ на компанията.

 


Българската фирма предлага участие в предизвикателни проекти, съвместно с чуждестранни партньори за разработване на иновативни продукти, процеси и т.н. Специалистите в компанията работят с най-съвременните софтуерни и хардуерни приложения в машиностроенето, включително MAGMA и Siemens NX.

 

„В нашата компания много държим на непрекъснатото обучение и на индивидуалното развитие на всеки от нашите служители. Затова поддържаме активни контакти с водещи световни фирми, разработваме проекти и предлагаме менторство и подкрепа при реализацията на идеите на нашите екипи“, заявиха в заключение от компанията.

 

Повече информация за дейностите и възможностите за развитие  в Метал Технолоджи Груп АД, бихте могли да намерите на www.mtgbg.com и в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи