Събития

Метал Технолоджи Груп ще търси свежи попълнения за екипа си по време на „Стажове” 2018

20.03.2018 г.

Седмото издание на ежегодния кариерен форум „Стажове“, организиран от Технически университет – София, вече чука на вратата! На 17 април 2018 г., в ТУ-София представители на родния бизнес ще имат възможността да запознаят студентите със своята дейност, както и с предоставяните от тях възможности за стажове и професионално развитие. Участие в събитието ще вземе и Метал Технолоджи Груп. „В ролята ни на работодател и компания с новаторски дух в един традиционен бранш, част от нашата мисия е да допринасяме за подобряване на връзката между бизнеса и образованието“, заявиха пред Инженер.bg от дружеството.Метал Технолоджи Груп е носител на дългогодишна история, доказани традиции и сериозен опит в сферата на металургията. Дружествата в структурата на групата са ориентирани основно към експорт на реализираната продукция.


През последните няколко години МТГ инвестира изключително в модернизация и повишаване на конкурентоспособността на производствения процес. Доказателство за това са редицата реализирани проекти, както и стажантските програми, които фирмата предлага за студенти и млади специалисти.


„Ние сме група с разнообразни възможности за работа и професионално развитие, като нашият стремеж е да привлечем както доказали се професионалисти, така и хора с идеи и желание за работа, които все още не притежават опит в бранша”, коментираха от компанията и добавиха: „Това е и целта на участието ни на „Стажове“ 2018 – ще представим на студентите нашите стажантски програми, както и сериозните перспективи за кариерно развитие в нашата структура“.Представителите на Метал Технолоджи Груп ще посрещат заинтересованите студенти и млади специалисти на 17 април, на щанд 36 в 12-ти корпус на ТУ-София.


Всички желаещи да станат част от екипа на компанията могат да кандидатстват директно на сайта на групата ТУК, или като изпратят CV и кратко мотивационно писмо на e-mail: hr@mtgbg.com не по-късно от 31 май 2018 г.


В кариерното изложение участие ще вземат над 100 компании от цялата страна в различни сфери на бизнеса, като акцентът, който организаторите поставят, е върху свободната, неформална комуникация между работодателите и търсещите реализация студенти. Освен на 17 април в ТУ-София, „Стажове“ ще продължи и на 18 април в пловдивския филиал на университета, както и във Факултет и колеж – Сливен. Като основен медиен партньор на събитието, Инженер.bg ще има удоволствието и тази година да интерпретира за вас вълнуващата атмосфера.


Повече информация за дейностите и възможностите за развитие в Метал Технолоджи Груп АД, бихте могли да намерите на www.mtgbg.com и в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Метал Технолоджи Груп, Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи