Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Мултивак България Продакшън ще бъде домакин на „Отворени врати“ за всички бъдещи инженери на 22 февруари

19.01.2017 г.

Доказаният производител на вакуум-опаковъчни решения, етикетиращи машини, системи за контрол и инспекция, както и на роботизирани опаковъчни линии Мултивак България Продакшън организира Ден на отворените врати, насочен специално към студенти от технически университети и ученици, завършващи специализирани технически гимназии. Събитието ще се проведе на 22 февруари, от 10:00 до 14:30 часа, в сградата на компанията в ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 251, обявиха за Инженер.bg от българското дружество.„По време на инициативата „Отворени врати“ ще представим перспективите пред нас и пред вас. Ще разберете какви са възможностите за стаж и последващо професионално развитие в Мултивак България Продакшън“, заявиха от фирмата.


Всички, желаещи да посетят срещата, могат да се запишат за участие на e-mail адрес: careers@bg.multivac.comМултивак България Продакшън Ви очаква!Повече информация за историята на дъщерните дружества на световния лидер Multivac Group у нас, подробности за целия производствен цикъл, както и мнения на служители и стажанти на компанията, бихте могли да научите от следното видео!

 

Информация за Мултивак България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Мултивак България

Още от Машини, мех. системи