Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Мултивак България Продакшън може да е твоето кариерно чудо. Виж защо на „Стажове” 2019 през април

13.04.2019 г.

Следващата седмица, за осма поредна година, ще се проведе изложението „Стажове” – едно от най-мащабните кариерни събития у нас. Организатор на проявата е Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ към Технически университет – София. Форумът отново ще събере на едно място водещи фирми от различни браншове, които ще представят своите стажантски програми и свободни позиции пред студентите. Познайте кой ще участва за поредна година? Дъщерното дружество на световния лидер в опаковъчните технологии Multivac – Мултивак България Продакшън, отново ще бъде на разположение на всички любознателни студенти, които имат амбицията да се развиват в областта на машиностроенето.И през 2019 г. всички младежи, които искат да покоряват професионални върхове и да градят успешна кариера по инженерния път, ще могат да се срещнат с част от екипа на Мултивак България Продакшън, за да разберат каква е тайната „съставка“ на успеха.


 

„Multivac е технологичен лидер в опаковъчната промишленост, а българското производствено дружество предлага отлични условия за работа в сплотен екип и в база, оборудвана с машини от последно поколение. Нашите стажанти ще получат предизвикателни задачи, които ще провокират въображението им. Целта ни е да им дадем възможност да развият потенциала си, придобивайки нови знания и умения”, заявиха от компанията.Наскоро от дружеството обявиха някои от своите стажантски позиции, насочени към студенти последна година или вече завършили техническото си образование – в т. ч. настройчик на машини с ЦПУ и оператори на металорежеща машина (струг и фреза) с ЦПУ.

 

„В Мултивак България Продакшън назначаваме максимум двама или трима стажанти по едно и също време, за да може всеки от тях да получи нужното внимание и време за обучение от ментора си. Ние споделяме опита си с нашите стажанти и нови служители, за да навлязат бързо в работата и да са полезни в процеса“, допълниха от дружеството.


 

Съветваме ви да посетите щанда на Мултивак България Продакшън по време на изложението „Стажове” на 16-ти април в ТУ-София, за да се запознаете отблизо с част от специалистите на компанията и да получите повече информация за стажантските и постоянните работни места в компанията.

 

Когато най-малко очаквате се случват чудеса! Може би Мултивак България Продакшън е вашето чудо!

 

Повече информация за Мултивак България Продакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Multivac, Мултивак България Продакшън

Още от Машини, мех. системи