Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Мултивак България Продакшън от „Стажове”: Нашата мисия е да покажем производството в нова, позитивна светлина

28.05.2019 г.

От това, което виждаме до момента, можем уверено да заявим, че нашата стажантска програма е успешна! Голяма част от младежите, които преминаха стаж при нас, останаха и се развиха до отговорни позиции. А най-голямо удовлетворение за всички ни е фактът, че те харесват работата си и намират истински смисъл и призвание в нея”, с тези думи ни посрещнаха на своя щанд от Мултивак България Продакшън по време на кариерното изложение „Стажове”, което се проведе в Технически университет – София. Какво споделиха още пред Инженер.bg от българското дружество на световния лидер в опаковъчните технологии Multivac за развитието в компанията, ще ви разкажем сега.Стажантската програма на Мултивак България Продакшън продължава да жъне успех, като тази година от компанията са се фокусирали върху по-тесен кръг от стажанти. „Набираме малко хора, за да им обърнем по-специално внимание и обучението им да премине интензивно. Свободните позиции това лято са около 30”, съобщиха от дружеството.


„Когато стажантите започнат своето обучение в компанията, те се чувстват част от нещо голямо, защото са допринесли със своя труд да се изработи продукт с високо качество, на добра цена и в точното време“, допълниха още от Мултивак България Продакшън.


В момента от компанията се стремят да разработят целогодишна стажантска програма, в рамките на която студентите да съчетават ученето и работата. За да бъде подобна инициатива успешна и ефективна обаче, всеки обучаващ се трябва да има поне два пълни работни дни. Това от своя страна изисква координация със съответното учебно заведение и много организационна работа.Това е само една от новостите при Мултивак България Продакшън по отношение на човешките ресурси. „Тази година включваме няколко нови процеса към стажантските дейности. Единият е свързан с листообработка, вторият – с електроспециалностите, а третият – с проектиране. Очакваме старта и на още един процес, свързан с програмиране на машини с PLC”, разясниха от фирмата.


„Стремим се към постоянно развитие. Нашата мисия е да покажем производството в една различна светлина, в която то не е мръсно, липсват счупени стъкла и стружки по подовете. А напротив, хората работят с удоволствие и се отдават на 100 % на дейността си”, коментираха в заключение от Мултивак България Продакшън.


Повече информация за Мултивак България Продакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи