Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Мултивак България Продакшън кани ученици и студенти на „Ден на отворените врати“

09.10.2018 г.

Ден на отворените врати организира на 25 октомври 2018 г. Мултивак България Продакшън, пазарен и технологичен лидер в опаковъчната промишленост. Събитието ще се проведе в производствената база на компанията, намираща се в Индустриална зона Божурище,  ул. „Валери Петров“ № 10, от 10:00 до 14:00 ч. „Това периодично провеждано от нас събитие е насочено към учениците от професионалните гимназии и към студентите от последните курсове на техническите специалности. Желанието ни е да ги запознаем с производството и да им помогнем да усетят духа на компанията, с което да ги привлечем като наши стажанти и бъдещи служители”, съобщиха за Инженер.bg от Мултивак България Продакшън.


Мултивак България Продакшън предлага отлични условия за работа в сплотен екип и в добре оборудвана с модерни металорежещи машини производствена база. „Нашите стажанти ще получат предизвикателни задачи за разрешаване, които провокират въображението, както и възможност да развият потенциала си, придобивайки нови знания и умения”, заявиха от компанията.

 

По време на стажа дружеството осигурява образователни разходки за запознаване с останалите отдели и области от дейността. Идеята е стажантите да придобият по-детайлна представа за традициите, намеренията и целите на Мултивак. „За нас приоритет е машиностроенето. Особено голямо внимание отделяме на най-новите технологии и най-високото качество. Това създава много нови предизвикателства и прави работата с нас особено интересна“, коментираха от фирмата.Местоположението на завода в индустриалната зона на няколко километра от Околовръстен път предлага лесен и удобен транспорт с метро от станция Сливница. За стажантите, идващи от други населени места извън София, компанията може да осигури места за настаняване в предвидената за целта социална сграда.


Активните стажантски позиции на Мултивак България Продакшън към момента са: програмист на машини с ЦПУ, оператор на фреза с ЦПУ, оператор на струг с ЦПУ, настройчик на машини с ЦПУ и оператор на металообраотваща машина. Те са подходящи за ученици и студенти от специалностите: „Програмиране на машини с ЦПУ“, „Обработка на металите“, „Технология на машиностроенето и металорежещите машини“, „Мехатроника“, „Индустриален мениджмънт“ и др.„Платените стажове са с продължителност от 3 до 6 месеца и дават възможност на младежите да се включат и да добият представа за реалните работни процеси. След успешно приключване на стажа младежите могат да бъдат назначени за постоянно с 3 или 5 дневна гъвкава работна седмица и атрактивно заплащане”, разказаха от Мултивак България Продакшън.


Професионалната кариера в Мултивак е разнообразна и интересна, и включва разширени възможности за допълнителни специализации. „Образованието и обучението на нашите служители е основополагащо за производствата ни в България, Германия и Австрия. Фирмата може да предложи перспективни и атрактивни работни места в компания с нарастващ потенциал”, допълниха от Мултивак България Продакшън.


Подробности за свободните работни и стажантски позиции в компанията можете да научите и по време на форума „Дни на кариерата", който ще се проведе на 23 и 24 октомври т.г. в Технически университет – София.

 

Повече информация за стажантските позиции на Мултивак България Продакшън бихте могли да намерите ТУК.


Допълнителна информация за възможностите за работа и изграждане на кариера в компанията бихте могли да намерите ТУК.


Повече информация за Мултивак България Продакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Мултивак България Продакшън


Още от Машини, мех. системи