Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Мултивак България кани всички студенти на ден на „Отворени врати” на 21 октомври

20.08.2016 г.

Мултивак България ще бъде домакин на първия форум „Отворени врати”, насочен към младите колеги от техническите университети и специализираните гимназии. Събитието ще се проведе на 21 октомври 2016 г. в производствената база на компанията в столицата. Основната цел на организаторите е младежите да се запознаят с професии като: програмист на машина с ЦПУ, фрезист, шлосер, оператор, логистик в производство и др.


„В рамките на един работен ден ще имате възможността да се запознаете с естеството на нашата дейност, ще получите отговори на вашите въпроси и ще научите повече за нашите бъдещи проекти”, споделят от Мултивак България. Компанията е традиционен участник в редица студентски форуми и предлага голямо разнообразие от стажове на студенти от технически специалности. Тя организира и целогодишни стажове, изцяло съобразени със съвременните тенденции при практическото обучение.


От Мултивак България споделят, че всеки млад специалист, започнал тяхната стажантска програма, ще може да работи с личен ментор, който ще го напътства както в работата, така и в процеса на обучението му в университета. „Всеки наш стажант е персонално оценяван и има възможност да получи предложение за постоянна работа”, добавят в заключение от компанията.Мултивак България организира ден на „Отворени врати” на 21 октомври 2016 г. Не чакайте, включете се в инициативата на e-mail: office@bg.multivac.com или се обърнете за повече информация към г-жа Искра Иванова на e-mail: Iskra.ivanova@bg.multivac.com. Можете да станете приятели с Мултивак България във Facebook и да им изпратете лично съобщение, че искате да се включите в „Деня на отворените врати“ на https://www.facebook.com/MultivacBulgariaCareers.


 Източник на снимковия материал: Мултивак България

Още от Машини, мех. системи