Събития

МTG: Заповядайте на 5 октомври в Центромет АД, за да ви запознаем с възможностите за работа и кариера при нас

25.09.2018 г.

Метал Технолоджи Груп – български холдинг, утвърдил се като лидер в производството на отлети и механообработени детайли, организира Ден на отворените врати в един от своите заводи - Центромет АД, намиращ се в гр. Враца, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „Каним всички, които имат желание и интерес да се развиват в областта на металообработването, да заповядат на 5 октомври 2018 г. от 10:30 ч., за да научат повече за възможностите за работа и кариерно развитие, които можем да им предложим в Центромет АД“, отправиха своята покана от Метал Технолоджи Груп.


 

Програмата на събитието включва представяне на компанията и на производствената база на завода. „Посетителите ще имат възможност да научат повече за изградените през годините традиции, както и за направените иновации в производството“, допълниха от компанията. „Предвидили сме и възможност за срещи с наши колеги, които да споделят впечатления от първо лице за работата си при нас“, допълниха от MTG.

 

Програма на събитието:


10:30 ч. Посрещане и представяна на компанията;

11:00 ч. Обиколка и презентиране на производствените участъци;

12:00 ч. Лек обяд и среща с колеги.

 

Адресът на Центромет АД е гр. Враца, ул. Никола Вапцаров 9, Индустриална зона.

 

Заводът Центромет АД е създаден през 1977 г. като научно-производствено предприятие с основен предмет на дейност извършване на научно-приложни изследвания в областта на центробежното леене. С времето предприятието се утвърждава като национално развойно звено и инженерно внедрителска организация на авангардни технологии за центробежно леене.

 


След 1989 г. Центромет се преориентира към производствена дейност. Продукцията на завода е с уникален и специфичен характер. Днес в Центромет се произвеждат разнообразни изделия като: тръби за химическата индустрия, цилиндрови втулки за дизелови двигатели и генератори, биметални валци за керамичната, хранително-вкусовата и бояджийската промишленост, пещни ролки за металургичната промишленост и др. „Продукцията ни е основно предназначена за европейския пазар, като всички детайли се изработват съгласно проектните разработки на нашите клиенти и отговарят на международни стандарти за качество“, заявиха от Метал Технолоджи Груп.

 

През годините завод Центромет се е утвърдил като един от най-стабилните работодатели в региона. През 2017 г. той бе отличен като „Работодател за 2017 година“ за региона на Враца. Освен сигурност, Центромет предлага на младите специалисти и инженери ежегодни стажантски програми и предоставя възможности за професионално и кариерно развитие на своите служители. Към днешна дата в завода работят 107 човека, като значителна част от тях са дългогодишни служители, с над 20 години стаж в предприятието. „Гордеем се с това, че в завода ни има приемственост и специфичните технологични знания и умения се предават като занаят от баща на син”,  заявиха в заключение от Метал Технолоджи Груп.

 

Повече информация за дейностите и възможностите за развитие в Метал Технолоджи Груп АД, бихте могли да намерите на www.mtgbg.com и в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Метал Технолоджи Груп

Още от Машини, мех. системи