Събития

Ефективни и устойчиви решения за опаковане с визия за бъдещето ще представи Multivac на FachPack 2019

25.07.2019 г.

На изложението FachPack 2019, което ще се проведе от 24 до 26 септември 2019 г. в Нюрнберг, Германия, компанията Multivac ще покаже редица иновации с поглед към бъдещето от различните си бизнес подразделения. „Експонатите включват ново поколение машини X-line, което ще бъде представено на търговския панаир с термоформовъчна опаковъчна машина RX 4.0 и трейсийлър TX 710. Другият ни фокус ще бъдат идеите за устойчиво опаковане. Ще ви очакваме на щанд 221 в зала 1“, съобщиха за Инженер.bg от дъщерното дружество у нас на международния лидер в опаковъчната индустрия – Мултивак България ЕООД.


 

Наскоро Multivac разшири своето поколение машини X-line с добавянето на новия модел TX 710 трейсийлър. Той се характеризира със стабилна концепция на конструкцията и интелигентна система за управление, които заедно осигуряват максимална гъвкавост, производителност и надеждност. В Нюрнберг TX 710 ще заема централно място в напълно автоматизирана опаковъчна линия, която ще включва и етикетираща машина L 310 с транспортна лента за атрактивно кръгово етикетиране на опаковки.


 

На изложението ще бъде представена и втора опаковъчна линия, която ще има в ядрото си термоформоъчна опаковъчна машина RX 4.0, отличаваща се с редица иновативни технологии. На FachPack RX 4.0 ще бъде оборудвана с ново поколение етикетиращо устройство, с още по-голяма прецизност на етикетиране при още по-висока производителност.


 

Друг акцент на Multivac по време на търговското изложение ще бъдат устойчивите опаковъчни решения. Ще бъде представен широк спектър от концепции, които допринасят за намаляване на потреблението на опаковъчен материал, както и други идеи за производство на опаковки, които отговарят на съвременните изисквания за рециклиране. „Един пример за това е гамата Multivac PaperBoard, която се състои от голямо разнообразие материали на основата на хартиени влакна за производство на опаковки с термоформовни опаковъчни машини и трейсийлъри. Тази новаторска концепция за опаковане ще бъде демонстрирана на търговския панаир с помощта на компактната машина за опаковане R 105 MF“, посочиха от Мултивак България.

 


FachPack е европейски търговски панаир за иновации в опаковането, методи на обработка и технологии в пакетирането. Около 45 000 посетители от хранително-вкусовата промишленост, фармацевтиката и медицинската техника, козметичната индустрия, химическата и автомобилната индустрия се събират в Нюрнберг в търсене на партньори, с които да реализират своите проекти и да обсъдят най-новите тенденции в опаковъчната индустрия.


 

„Нашето участие на търговския панаир е допълнено и с иновативните решения за етикетиране и маркиране, включително ново поколение напречни етикетиращи машини и принтери за директен печат, както и решение за ефикасно кръгово етикетиране,“ добавиха от Мултивак България.

 

Повече информация за Мултивак България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Мултивак БългарияMultivac, fachpack.de

 

Още от Машини, мех. системи