Роботизация, 3D принтиране и машини за металооблаботване – това е светът на изложение MachTech & InnoTech Еxpo 2019 Форумът разкрива потенциала на индустриалните технологии от 15 до 18 април в Интер Експо Център, София.

Събития

Помпени решения за хранително-вкусовата промишленост - акцент в участието на Адара Инженеринг на Месомания 2018

07.11.2018 г.

За поредна година Адара Инженеринг е сред фирмите, които участват в  изложбата Месомания 2018, която се провежда от днес, 7-ми ноември, до 10-ти ноември тази седмица в Интер Експо Център в гр. София. Очакванията са, че форумът ще събере повече от  500 български и чуждестранни компании. „Помпените решения и системи, които ще покажем, могат да допринесат съществено за ефективността и модернизацията на месопреработвателните предприятия“, съобщиха за Инженер.bg от Адара Инженеринг. „Каним всички посетители на изложението да заповядат на нашия щанд A3a в зала 1, за да им разкажем повече за нашата дейност”, коментираха от фирмата пред Инженер.bgСред продуктите, с които гостите на щанда на Адара Инженеринг ще могат да се запознаят, са разнообразие от вакуум-помпи, водни помпи и помпени системи, специални помпи с различни приложения, както и автоматика ниско и средно напрежение.Адара Инженеринг е официален представител за България на водещата европейска компания за вакуум-помпи и системи Busch и партньор на световния производител на помпи Grundfos. Продуктовото портфолио на компанията включва още специални помпи на италианската компания Argal и продукти на немската компания Reflex.


В рамките на миналогодишното изложение Месомания 2017 компанията привлече вниманието към своя щанд с вакуум-помпи и системи Busch за създаване и поддържане на фин и груб вакуум, специализирани помпи Argal и решения за управление на налягането Italtecnica.25-то издание на Месомания е организирано от Асоциация на месопреработвателите в България и е насочено както към специалистите, така и към широката публика. Изложението е с амбицията да покаже световните новости в месопреработката, машини, съоръжения, технологии и друга техника за производство, преработване, съхранение и предлагане на месните продукти.


Чуждестранните участници, които се очаква да пристигнат на събитието т.г. са над 80. Сред изложителите са фирми от Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Италия, Тайланд, Холандия и ЮАР.

 

Повече информация за Адара Инженеринг ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Адара Инженеринг

Още от Машини, мех. системи