Събития

Професионална гимназия „Велизар Пеев“ – гр. Своге вече е част от семейството на Академична борса

05.07.2019 г.

Скъпи колеги, приятели, читатели и почитатели на Инженер.bg,

 

Щастливи сме да ви съобщим, че Професионална гимназия „Велизар Пеев“ – гр. Своге е поредното учебно заведение, което се присъединява с микросайт към семейството от обучителни организации на Академична борса в Борса.bg.

 

Училището съществува като самостоятелно учебно заведение от 1994 г., а негов патрон е Велизар Пеев – основоположник на шоколадовата индустрия в България и създател на свогенската фабрика за шоколад, която от десетилетия осигурява работа на голяма част от инженерите, техниците и технолозите в общината.


 

Учениците в професионалната гимназия имат възможността да се обучават в специалностите: “Машини и системи с ЦПУ”, “Компютърна техника и технологии”, “Компютърна графика”, “Системно програмиране”, “Икономика и мениджмънт”, “Кетъринг”, както и в набиращата популярност в последните години специалност „Електрически превозни средства“.

 

Екипът ни благодари на ръководството на гимназията за чудесното сътрудничество и пожелава успешни съвместни инициативи!

 

Ако искате да изградим микросайт и на вашия университет/гимназия и да информираме бъдещите инженери и средни техници за вашите инициативи, нови специалности и програми за дуално обучение, ще се радваме да ни пишете на info.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на 0886 12 65 20. Очакваме ви!

 

Източник на снимковия материал: ПГ „Велизар Пеев“ – гр. Своге

Още от Машини, мех. системи