Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Открийте своята мечтана работа в Либхер-Транспортейшън Системс по време на „Дни на кариерата“ 2019

15.10.2019 г.


Тазгодишното издание на изложението „Дни на кариерата“, което обединява утвърдени компании в търсенето на мотивирани и талантливи млади специалисти, които да се присъединят към техните екипи, вече е официално открито. Една от тях е Либхер-Транспортейшън Системс Марица, която ще присъства със свой щанд на HR форума в пловдивския филиал на Технически университет – София (ТУ-София). „Насочили сме усилията си към това да привличаме амбициозни млади хора с новаторски идеи, които търсят своята мечтана реализация в динамична и конкурентна среда, а кариерните възможности пред младежите ще представим на предстоящото събитие“, разказаха пред Инженер.bg от Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 

Дружеството е част от международния концерн Liebherr и е специализирано в производството на отоплителни, вентилационни и климатични системи, както и на компоненти за железопътната индустрия. „Нашата компания се радва на международно признание и дори притежава сертификат по International Railway Industry Standard (IRIS). А климатичното оборудване на Либхер-Транспортейшън Системс Марица е изборът на редица европейски жп транспортни компании за осъществяването на техни мащабни проекти“, с гордост заявиха от екипа на фирмата.

 

„Ние вярваме, че пазарните успехи и инвестициите в човешкия капитал вървят ръка за ръка. Затова благосъстоянието и кариерното израстване на служителите е сред основните приоритети на организацията“, споделиха от производствената фирма. За младите си служители и за студентите, както и за по-опитните специалисти, Либхер-Транспортейшън Системс Марица организира обучения, насочени към повишаване на тяхната професионална квалификация. За всички работещи в дружеството е осигурена и широка гама от социални придобивки.

 


Вие сте бъдещ или начинаещ инженер и проявявате интерес към сферите на дейност на Либхер-Транспортейшън Системс Марица? Разберете какви са актуалните свободни работни позиции в компанията от представителите на организацията по време на „Дни на кариерата“ на 17 октомври 2019 г. във филиала на Технически университет – София в гр. Пловдив.

 

Повече информация за Либхер-Транспортейшън Системс Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи