Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Намерете своята бъдеща работа в Стомана Индъстри по време на изложението „Дни на кариерата“

02.10.2019 г.


Фирма Стомана Индъстри, част от международната корпорация Сиденор Груп, е едно от първите предприятия у нас в областта на производството и търговията със стомана и стоманени изделия. То стартира свята дейност през 1953 г., през годините се превръща в лидер сред европейските металургични компании, а днес заслужено заема челни позиции в тази област. „Разширяването на екипа ни чрез привличане на отговорни кадри в лицето на младите хора, е ключово за нашето развитие и модернизация. Затова и тази година ще вземем участие в изложението „Дни на кариерата“, коментираха за Инженер.bg от металургичното дружество.


 

От екипа на Стомана Индъстри споделят още каква е формулата за дългогодишния успех на предприятието: „Устойчивият растеж и интегрирането на най-новите технологии в процеса на работа позволяват осигуряването на добри условия за работа. Спазването на всички изисквания за безопасност на работното място е основен приоритет в компанията, който се гарантира чрез провеждане на периодични тематични инициативи“.

 

Високата квалификация на служителите също е показател, спомагащ за утвърждаването ни на пазара и високите резултати на компанията, а обучението на персонала е заложено във фирмената култура на Стомана Индъстри. Затова постоянно се организират обучения и семинари за служителите на дружеството, с цел те да бъдат конкурентоспособни в контекста на динамично развиващия се металургичен отрасъл.


За студентите компанията предлага постоянни работни позиции с гъвкаво работно време, така че те да успеят да съчетаят своите академични ангажименти и да натрупат полезен професионален опит. Всички нови попълнения в екипа на Стомана Индъстри се ръководят от специалист на дружеството, от когото получават експертна подкрепа и наставления, за да успеят да навлязат пълноценно в своята работа.

 

Посетете щанда на Стомана Индъстри на кариерното изложение, за да разберете от нейния дръзновен екип какви са предложенията за професионална реализация, които са актуални в момента. Ще научите любопитни факти за традициите и историята на предприятието, както и за производствените процеси в него.

 

Тази година „Дни на кариерата“ ще се проведена 15 и 16 октомври 2019 г. в Технически университет – София, а на 17 октомври – във филиала на университета в гр. Пловдив и във Факултет и Колеж – Сливен.


 

Повече информация за Стомана Индъстри АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Стомана Индъстри, Инженер.bg, pixabay.com

Още от Машини, мех. системи