Събития

Запознай се отблизо с твоя бъдещ работодател на „Стажове 2017“ и в Пловдив

27.03.2017 г.

Кариерният форум „Стажове“ и тази година няма да подмине град Пловдив. Той ще се проведе във филиала на Технически университет – София в Града под тепетата, съобщиха от Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ за Инженер.bg. Събитието се организира на 6 април в 4-ти учебен корпус – централната административна сграда на университета, от 10:30 до 16:00 часа.По време на изложението младите специалисти ще могат да се запознаят „отблизо“ с възможностите за професионална реализация в множество утвърдени компании у нас и по света, сред които:

 

- АББ България е част от мултинационалния гигант ABB Group – лидер в областта на технологиите за производство на енергетично и автоматизирано оборудване. „Ако търсите работа, която да има смисъл, работа по глобални проекти и възможност да участвате в създаването на утрешните технологии, елате и вземете участие в енергийната и производствена революция“, обявиха от компанията.

 

- Айгер Инженеринг е бутикова компания, разработваща иновативни решения за фармацевтичната, опаковтчната и тютюневата индустрия. За изминалите години фирмата притежава 18 световни патента, създадени в България от български инженери. „Работният процес включва развой на машини, инженеринг, производството на резервни части, сглобяване на оборудването, доставка, инсталация и обучение на клиентите, следгаранционен сервиз. Можем да се похвалим с една от най-богатите фирмени платформи за обучение“, заявиха от Айгер Инженеринг.

 

- Киттнер Анлаген унд Машиненбау е немска машиностроителна компания, с над 20-годишен опит в производството на оборудване за автомобилната, фармацевтичната, химическата и хранително-вкусовата промишленост. Основната й дейност се изразява в дизайн, производство и монтаж на машини и съоръжения от неръждаема стомана. Фирмената политика е насочена към наемане на млад и висококвалифициран персонал.

 

- Либхер-Хаусгерете Марица е част от международния технологичен концерн Liebherr. От създаването си през 2000 г., компанията инвестира над 200 млн. лв. в производствените си и логистични площи у нас, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала. За студентите дружеството предлага целогодишни, платени стажантски и стипендиантски програми, включително и възможности за стаж в чужбина.

 

- Луфтханза Техник София е съвместно дружество на световния лидер в ремонта и поддръжката на самолети, самолетни компоненти и двигатели Lufthansa Technik AG и авиационната компания Бългериан Еъруейз Груп. Луфтханза Техник София извършва базово и линейно обслужване на самолети от серията Airbus A 320 и Boeing B 737, включително B737 Classic и B737 NG. Във връзка с бъдещето разширяване на базата в София, компанията търси да присъедини към екипа си мотивирани и ерудирани млади хора.

 

- Сенсата Технолоджис е световен лидер в производството, развитието и продажбата на сензори и системи за контрол в сферата на автомобилната, самолетната, военната, тежко-товарната и телекомуникационната индустрии. „Сенсата Технолоджис непрекъснато се разраства. Миналата година открихме нов завод за производство на сензори за налягане, който се намира в гр. Пловдив. Новото производство има ролята на основен двигател на растежа на нашия бизнес“, обясниха от фирмата.


 

Фирмите, които ще представят своята дейност и ще приветстват настоящи и бъдещи инженери към своя екип, са още Неохим, Монди Пекиджинг Стамболийски, Костал България, Осрам, ASIC Depot, Арексим Инженеринг, Волво Груп България, Дунапак Родина, Магна Пауъртрейн Пловдив, СКФ Берингс България, Теклас -България и мн.др.

 

Подробна информация за събитието бихте могли да намерите ТУК!


Източник на снимков материал: Център „Кариера и възпитаници (алумни)“

Още от Машини, мех. системи