Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

РАИС бе отличена с почетния знак на БСК и Грамота за постижения за роботизирани комплекси с металорежещи машини

19.04.2019 г.

In Serbian


18 април 2019 г., последният ден от тазгодишното издание на MachTech & InnoTech, бе изключително важен за утвърденото българско дружество РАИС. Машиностроителната компания получи две престижни отличия за разработките, които представи в рамките на изложението – Почетния знак на Българска стопанска камара (БСК) – Съюз на българския бизнес и Грамота за постигнати върхови постижения. Призовете бяха връчени лично на инж. Нишан Бъздигян, управител на РАИС, от заместник-председателя на БСК г-н Петър Денев, съобщиха за Инженер.bg от компанията.Българската производствена компания получи Почетния знак на БСК за усвояването на роботизирани комплекси на основата на металообработващи машини тип VMC 350 RAIS и CNC струг Т250 RAIS. Грамотата пък бе присъдена за върхови постижения в усвояването на 5-осен обработващ център VMC350 в комплект с уникална измерителна машина за фрезови инструменти, въведен софтуер за управление и мониторинг на производствени процеси на базата на IoT, както и за постигната устойчивост и конкурентоспособност на прецизния CNC струг Т250 RAIS с роботизирана клетка.


През четирите дни на мащабното международно техническо изложение MachTech & InnoTech гостите на щанда на РАИС имаха възможността да видят на живо различни демонстрации с високотехнологичното оборудване в т.ч. с измерителна машина за фрезови инструменти на фирма Elbocontrolli; софтуер, който се грижи за инструменталното стопанство и автоматичното прехвърляне на данни, както и софтуер за наблюдение състоянието на машините.На щанда на РАИС бяха показани и гамата хоризонтални центри на ОКК – Япония, чийто представител в България е машиностроителната компания от Пазарджик, както и струг на Miyano, мерителна машина и маса на NIKKEN и др.


„Зам.-председателят на БСК лично посети щанда на дружеството и видя работата на струг Т250 с роботизирана клетка и палетна станция и 5-осния обработващ център VMC 350“, посочиха в заключение от РАИС.


Повече информация за РАИС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: РАИС

Още от Машини, мех. системи