Събития

РАИС: Искате да сте машинен инженер? Посетете ни на „Стажове“ на 16 април 2019 г., за да научите как

15.04.2019 г.

След като вече ви информирахме за стажантската програма на една от водещите български компании за производство и рециклиране на металорежещи и металообработващи машини с цифрово програмно управление, е време да ви съобщим, че РАИС ще участва на Стажове 2019. На 16-ти април т.г. в Технически университет – София, РАИС ще разполага със свой собствен щанд, който вие, да – точно вие, ще можете да посетите. Развълнувахме ли ви? Супер, защото ние очакваме големия ден с нетърпение!

 


„За осма поредна година ще се проведе изложението „Стажове”. Целта на събитието е да събере на едно място водещи фирми от различни браншове, които да представят своите стажантски програми и свободни позиции пред студентите. И ние сме много горди, че отново ще станем част от това мащабно събитие и ще имаме възможността да се срещнем с много млади, умни и амбициозни студенти”, коментираха от РАИС.

 


Ако изучавате инженерна специалност, свързана с електротехниката, роботиката, машиностроенето или просто машините са вашето призвание и искате да учите още и още за тях, честито – току що открихте своя професионален път, а компанията РАИС е вашето място.

 

Заповядайте на 16 април, за да чуете от първо лице какво означава наистина да сте част от света на машините, да работите във водеща на българския пазар компания, да бъдете част от РАИС?

 

Дейността на фирма РАИС е ориентирана в сферата на производството и рециклирането на металорежещи и металообработващи машини с цифрово-програмно управление (ЦПУ). За своята 20-годишна история компанията се е наложила не само на българския пазар. В периода 2017 г. – 2018 г. с производство от около 350 – 400 машини годишно, РАИС се нарежда сред лидерите в Източна Европа. През 2017 г. РАИС бе отличена официално с приз за социално отговорна компания заради цялостната си политика.

 

„С отварянето на новата ни производствена база и нарасналите производствени обеми, активно търсим млади, амбициозни специалисти, които да станат наши стажанти“, съобщиха за Инженер.bg от българската компания. Така че това е вашият шанс, не го изпускате!

 

Посетете щанда на РАИС, за да получите подробна информация за всичко, което ви вълнува – машини, работа, стаж, стипендия, всичко. От РАИС ще ви очакват!

 

Повече информация за РАИС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, РАИС

Още от Машини, мех. системи