Събития

Рапид Прогрес: Дайте нова посока на професионалното си развитие в CAD проектирането със SolidWorks

08.07.2019 г.

Възползвайте се от лятото по най-добрия начин и придобийте фундаментални знания в CAD проектирането със SolidWorks в рамките само на 4 дни. Българската компания Рапид Прогрес, водеща в областта на индустриалните софтуерни решения, в партньорство с XYZ Академия, организира учебни курсове по утвърдена програма на Dassault Systemes Solidworks Corp. Учебните курсове се провеждат всяка трета седмица от календарния месец, като на успешно завършилите курса се издава сертификат, а всички студенти ползват 50% намаление от цената, съобщиха за Инженер.bg от Рапид Прогрес.


 

Образователната програма за второто полугодие на 2019 г., която дружеството провежда, стартира с въвеждащия курс „Основи на SolidWorks”. Целта му е участниците да научат как да използват софтуера за автоматизирано проектиране SolidWorks за изграждане на параметрични модели на детайли и сглобени единици, както и да създават чертежи за тяхното производство.

 

„Сигурни сме, че нашата Академия е точното място, на което можете да намерите нови знания и умения за вашия професионален растеж. Методиката на нашите преподаватели гарантира усвояването на учебния материал, а модерното оборудване в XYZ Академия предоставя всичко необходимо за практически занимания по време на курсовете“, коментираха от Рапид Прогрес.


 

„Основи на Solidworks” е първата и най-важна стъпка в CAD проектирането. Всеки, започнал обучението си сега, ще стане част от една модерна индустрия, в която добрите специалисти са високо ценени“, добавиха още от дружеството.

 

„Екипът на Рапид Прогрес се състои от квалифицирани специалисти в областта на машиностроенето, които имат необходимата подготовка и опит за провеждане на курсове за обучение в тази област. Академията на дружеството се помещава в нова сграда в стопанската зона София-Божурище. Съоръженията, с които е оборудвана, са базирани на най-съвременните тенденции за обучение и индустриални технологии. Залите разполагат с интерактивни учебни и презентационни устройства за лесен и бърз процес на преподаване и усвояване на материала, ориентиран към реалната индустрия“, заявиха в заключение от Рапид Прогрес.


Повече информация за Рапид Прогрес ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Рапид Прогрес

Още от Машини, мех. системи