Събития

Рапид Прогрес от MachTech: След 10 години на пазара в областта на индустриалния софтуер, вярваме, че най-доброто предстои

20.06.2019 г.

Поредното участие на Рапид Поргрес на международния технологичен форум MachTech & InnoTech премина под знака на важна годишнина. Българската компания, специализирана в предоставянето на индустриален софтуер, отбеляза 10 години присъствие на пазара – време, зад което се крият многобройни изпълнени проекти и проведени обучения. „Успехът през тази цяла декада дължим на доверието на нашите клиенти и на надеждните партньорства, които поддържаме. Ние сме дългогодишен представител на едни от най-използваните софтуери в индустрията у нас – Esprit, DS SolidWorks и др.“, заявиха пред Инженер.bg от компанията.В рамките на MachTech & InnoTech щандът на фирмата отново бе основна притегателна точка за проектанти, конструктори и специалисти от сферата на металообработката и машиностроенето. Рапид Прогрес демонстрира последната версия на CAM софтуера за металообработващи машини Esprit, която освен обновен интерфейс, предлага и нови функционалности за мултиканални машини. „Нашите гости имаха възможността да се убедят как изчезват техните производствени проблеми с решенията, които предоставяме“, коментираха от българското дружество.


На Esprit и експертизата на Рапид Прогрес се доверяват редица утвърдени компании в бранша, сред които РАИС, Арамет, Окума и мн.др. Но освен в областта на металообработката, от най-новите технологии, включени в портфолиото на българската компания, успешно се възползват и други значими направления, начело с медицината.Сред индустриалните софтуерни предложения на Рапид Прогрес фигурират и продуктите на:

 - Датския разработчик CIMCO Integration;

 - Руската компания АСКОН;

 - SpaceClaim Corporation;

 - Испанската компания LANTEK;

 - SolidCAM Inc.


„След 10 успешни години в бизнеса, вярваме, че най-доброто все още предстои. Полагаме неимоверни усилия, за да оправдаем доверието, което ни гласуват едни от най-големите имена в бранша. Работим усърдно, редом с производствените оператори, за да предоставим възможно най-добрата услуга, на която сме способни“, подчертаха още от Рапид Прогрес.


Повече информация за Рапид Прогрес ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Рапид Прогрес

Още от Машини, мех. системи