Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Рапид: „Наши отличителни черти са богатото разнообразие от продукти и бързата реакция“

18.04.2019 г.

Тазгодишното издание на Архитектурно-строителната седмица е вече в историята, но един от участниците – фирма Рапид, направи ярко и трайно впечатление на експертната аудитория. Българската компания представи богата палитра от продукти, подходящи както за интериор, така и за екстериор. „Нашите решения от просечено разтеглени, перфорирани, декоративни оцветени ламарини, скари и мрежи намират широко приложение в строителството. Това е причината да участваме на специализирания форум за втора поредна година, при това с още по-големи очаквания“, заявиха за Инженер.bg от Рапид.Продуктовото портфолио на българската компания включва просечено разтеглени алуминиеви ламарини, перфорирани ламарини от неръждаема стомана, включително поцинковани и черни, изключително разнообразие от оцветени ламарини за декоративно приложение, скари и мрежи. Всички продукти са с доказаното качество на световноутвърдени производители като Perfo Linea (Чехия), Perfo Pol (Полша), Beyar Celik (Турция), както и на доставчици от Германия и Италия.


„Смело можем да заявим, че по отношение на разнообразието на декоративни ламарини ние сме лидери на пазара у нас. Разполагаме с най-различни цветни решения, подходящи за облицовка на асансьори, кухни, фасади и др. и считаме, че бяхме интересни за инженери, архитекти и интериорни дизайнери“, коментираха от Рапид.


Стратегическа цел на компанията е да поддържа голяма складова наличност, като по този начин осигурява гъвкавост и бързина на доставките.


Като традиционен участник в изложения, от компанията посочиха: „Изявата ни на Архитектурно-строителната седмица е продиктувана и от мнението ни, че секторът, в който работим, невинаги позволява всичко да се продава онлайн. Продуктите ни имат пряко отношение както към качеството, така и към естетиката в строителството. Затова избрахме форума, за да се срещнем с нови клиенти, да чуем мнения и впечатления“.


„Наша отличителна черта е, че непрестанно се стремим да разширяваме портфолиото си с нови продукти. Затова разчитаме предимно на нашия сплотен и гъвкав колектив, съставен доказани специалисти и млади хора, които се отличават с креативно мислене“, заявиха от от Рапид.


Съвсем скоро пред българската компания предстои още една важна стъпка – отварянето на онлайн магазин.


Повече информация за Рапид ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи