Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Събития

Решения за интелигентно управление на складове ще представи фирма Стам на изложението LogiMAT 2020

26.02.2020 г.

  

 

И тази пролет немският град Щутгарт ще се превърне в притегателна точка за високите технологии, задаващи нови стандарти в областта на интралогистиката. Предстои поредното издание на европейското изложение LogiMAT 2020! Специализираният форум ще се проведе от 10 до 12 март в Stuttgart Trade Fair Centre, а сред участниците ще бъде и фирма Стам Лтд – водеща в областта на проектирането, доставката, монтажа, сервиза и цялостния инженеринг на всички видове складови системи. На щанд A61, Hall 1 в немския панаирен център посетителите ще имат възможност да се запознаят с иновативните решения на международната компания”, съобщиха за Инженер.bg от фирма Стам Лтд.

 

 

„Наблюдаваме как процесите в складовете стават все по-оптимизирани, икономически и енергийно ефективни, повишава се и тяхната сигурност. Тези положителни ефекти се дължат на непрестанно усъвършенстващите се интелигентни системи, а интеракцията между човека и машината вече е интуитивна. Именно тя ще бъде бъде и акцент в участието на Стам Лтд на LogiMAT 2020“, посочиха от Стам Лтд.

 

В рамките на тридневното международно събитие експертите на Стам Лтд ще предоставят безплатни консултации за дизайна и инженеринга на сложни автоматизирани и механизирани складове, а също и за различни софтуерни решения за управление на складове.


 

Как да се повиши ефективността на пространствата за съхранение, какви интерфейси между оперативните и производствените ресурси са необходими за оптимизацията на работния процес, както и кои са технологиите и софтуерните решения, които ще подпомогнат процесите на управление на складовете – отговори на тези въпроси ще получат гостите, посетили щанда на Стам Лтд на LogiMAT 2020”, допълниха от българското дружество.

 

Не пропускайте да се срещнете със специалистите на Стам Лтд по време на LogiMAT 2020. За целта е необходимо да изпратите имейл на office@stamh.com, за да получите безплатен регистрационен код за събитието.

 

 

Екипът на компанията ще предложи своята експертиза по отношение на внедряването на богата палитра от технологични решения за складови пространства, включващи:

 

 - Промишлени, транспортни и складови роботи;

 - Разнообразни автоматизирани системи за съхранение, включително стелажи, автокранове и транспортьори;

 - Интегрирани системи за управление на съхранението;

 - Вертикални автоматизирани системи за съхранение и извличане;

 - Динамични ролкови системи за палети и кутии, ролкови и лентови транспортьори и автоматизирани системи за сортиране;

 - Мобилни стелажни системи за палети и дълги материали;

 - Палетизатори и роботизирани автомобили;

 - WMS софтуер за управление на складове;

 - Повдигащо оборудване;

 - Професионални машини за почистване.

 

Повече информация за Стам Лтд ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Стам Лтд, Stamh

Още от Машини, мех. системи