Събития

„Ефективни решения за промишлеността“ бе мотото, с което Ритбул участва на MachTech & InnoTech 2019

26.06.2019 г.

Ефективност, решения, промишленост – адресатът, която обединява тези три понятия, е Ритбул – утвърдена българска компания, която предлага изключително разнообразно портфолио от продукти за всеки аспект от производствените и монтажните дейности. По време на международното техническо изложение MachTech & InnoTech 2019, екипът на фирмата не само демонстрира своите доказани предложения, но представи иновативни продукти и нови партньори. „Гвоздеят“ в програмата на участието им бе специализираният семинар, посветен на последните новости в продуктите и услугите на Ритбул. Ето и какво привлече вниманието на Инженер.bg.

 


На впечатляващия и концептуално изграден щанд на Ритбул видяхме две табла, които комбинират продуктите на няколко от партньорите на фирмата в сферата на електрооборудването. „Идеята ни бе да представим съвкупност от продукти, които предлагаме, като поточна линия на даден проект, включително и документация, изготвена в среда на Eplan. По този начин целим да покажем точно и конкретно къде и с какво можем да бъдем полезни на нашите клиенти за техните производствени процеси“, коментираха от Ритбул. Освен решения на Wago, ETI и Siguren, в демонстрационния макет присъстваше и нова сирена от ComPro – доказан производител на звукови и светлинни сигнализатори.А ето и кой е най-новият бранд в портфолиото на Ритбул. „Имаме удоволствието да анонсираме измервателните уреди на американския производител Extech. Компанията е с над 45-годишна история, а продуктите ѝ се продават в повече от 100 държави по целия свят“, съобщиха от Ритбул.


На щанда бяха изложени още висококачествени инструменти за машинната индустрия, в т.ч. пили, шила, магнити за повдигане на тежести, медни огъвки и изолационни кабели за агресивна среда и мн др.Интереса на десетки специалисти предизвика семинарната програма на Ритбул. Какви са преимуществата на Eplan пред други CAD системи, какви са ползите за бизнеса и какво предлага Data Portal бяха само част от въпросите, на които аудиторията получи отговор. Решенията на Harting – водещ бранд на пазара за електронни и индустриални съединители и мрежови и активни компоненти и технологии, също получиха своето заслужено внимание. Най-новите продукти и технологични решения на лидерите в разработката и производството на електрокомпоненти – ETI и Wago, бяха представени в отделни презентации.


Специално, за да вземе участие в семинара, на гости на Ритбул бе представител на една от най-старите компании в Германия – Druseidt. Инженеринговото дружество е специализирано в производството на електрически инсталационни материали (кабелни накрайници, гилзи, щекери и кабелни обувки), високотокови кабели, гъвкави сплетени връзки, медни въжета, както и в проектирането и изпълнението на компоненти за шинни системи.Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи