Събития

Стам ще демонстрира иновативни складови решения по време на Месомания 2018 в Интер Експо Център

06.11.2018 г.

От 7 до 10 ноември 2018 г. в Интер Експо Център, София, ще се проведе 25-тото юбилейно издание на изложението Месомания 2018, което ще събере изявени компании, опериращи в този сектор от хранително-вкусовата индустрия. Тази година във форума ще се включи и българското дружество  Стам Лтд,  част от STAMH Group,  специализирано в проектиране, монтаж, сервиз и цялостен инженеринг на складови системи. „Ще очакваме нашите клиенти и партньори и на двата ни щанда - C15 и D15 в зала 2, където ще ги запознаем с модерни решения за складиране на продукти”, съобщиха за Инженер.bg от Стам Лтд.Изложбата Месомания, организирана от Асоциацията на месопреработвателите в България, включва десетки чуждестранни участници от всички краища на света. Тя ще представи актуални технологични решения за производството и съхранението на месни продукти, адитиви, опаковки, машини и технологии, транспорт и съхранение на продукти от месо. „Иновативните системи за складиране на продукти, които предлагаме, могат да съдействат за развитието на предприятията в месопреработвателната промишленост. Очакваме от международното изложение много ползотворни срещи, както и създаването на нови контакти и партньорства”, заявиха от Стам Лтд.


Решенията за складово съхранение, които компанията създава, са лесни за използване и водят до оптимизиране на разходите. Продуктовото портфолио на Стам Лтд включва автоматизирани и конвейерни складови системи; автоматизирани системи за съхранение и комисиониране; мотокари; софтуер за управление на складове, както и инсталиране, инспекция и сервиз на складове и др.По време на Месомания ще бъдат демонстрирани актуални новости, свързани с целия процес по преработката на месото, в това число машини и съоръжения за преработка, съхранение и предлагане на продуктите; хладилна и климатична техника; оборудване за търговски обекти и лаборатории; опаковки и опаковъчни машини; устройства за маркиране и етикетиране; специализирани транспортни средства и подови покрития; професионални почистващи системи; хигиенно оборудване.


Три събития от тазгодишната съпътстващата програма в Интер Експо Център са посветени на международната изложбата за месо и месни продукти Месомания 2018 - честване „25 години Месомания със собствено лице“ с постановката „Речта на селския кмет“ и коктейл; връчване на почетни дипломи и грамоти за дългогодишно участие в изложбата Месомания и конкурс за най-оригинално отразяване на Месомания в снимки.Повече информация за Стам Лтд ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Стам Лтд, Интер Експо Център

Още от Машини, мех. системи