Събития

Стомана Индъстри: „Туптящото сърце“ на всяка компания са младите попълнения. Посетете ни на „Дни на кариерата“

12.10.2018 г.

Как се произвежда стомана? Какво е да работиш в тежката металургия? Какви са най-новите технологии и оборудване в бранша и колко е важна ролята на всеки служител в производствения процес? Отговор на тези въпроси студенти и млади специалисти ще могат да получат на щанда на Стомана Индъстри по време на тазгодишното издание на „Дни на кариерата“. Работодателското изложение ще се проведе на 23 и 24 октомври в Технически университет – София.Историята на Стомана Индъстри започва през вече далечната 1953 г., когато мощностите на предприятието са пуснати в експлоатация. Днес, 65 години по-късно, заводът е част от международния холдинг Сиденор Груп, продължавайки традициите на българската металургия. „Дейността на завода е високоспециализирана, а машините, с които работим – единствени по рода си в страната. Това налага неизбежната нужда от висококвалифициран персонал, със специфични умения и познания“, заявиха за Инженер.bg от компанията.


Важна част от устойчивостта и развитието на компанията се крие именно в нейните служители. Стомана Индъстри е място, където своята професионална реализация могат да намерят както утвърдени специалисти с дълга практика, така и млади и амбициозни кандидати, без опит. „Според нас „туптящото сърце“ на всяка компания са младите попълнения, които допринасят най-вече със своя свеж ум, идеи и талант“, коментираха от Стомана Индъстри.


Можете да намерите представители на Стомана Индъстри на тазгодишното кариерно изложение „Дни на кариерата“ в ТУ-София. Те ще ви разкажат за свободните работни позиции и за предизвикателствата, които ще срещнете в кариерата на металург.


Повече информация за Стомана Индъстри АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Стомана Индъстри, Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи