Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Строително оборудване ще търси мотивирани и любознателни млади хора за своя екип на „Дни на кариерата“ 2019

10.10.2019 г.

 

На 15 и 16 октомври 2019 г. ще се проведе доказаното HR изложение „Дни на кариерата“ в Технически университет – София (ТУ-София), събиращо на едно място утвърдени фирми с разнообразни сфери на дейност и студенти, търсещи възможности за своето професионално развитие. Една от компаниите, която ще стане част от събитието, е българското дружество Строително оборудване, част от шведския производител Husqvarna. „Ще представим интересни предложения за работа и стаж, ориентирани към младежите, за които предстои да се развиват в нелеката, но изключително интригуваща инженерна професия“, заявиха за Инженер.bg от Строително оборудване.


 

Стажантските програми в Строително оборудване са платени и са с различна продължителност. Осигурени са транспорт, общежитие и храна. Компанията предоставя шанс за преминаване на стаж в различни отдели на фирмата, а от кандидатите се очаква да изучават подходяща специалност и да имат технически познания.

 

За студентите от образователна степен магистър, чийто успех е минимум „Много добър“ (4.50), фирма Строително оборудване развива и стипендиантска програма.

 

„Стремим се да привличаме млади специалисти, които са проактивни, имат свежи идеи и желание за усвояване на нови знания и умения. Ние, от своя страна, предоставяме отлични перспективи за тяхното професионално израстване и участие в разнообразни активности“, споделиха още от дружеството. Инвестициите в подобряване условията на труд са сред приоритетите на фирмата, която поддържа стандарти в работните процеси от световно ниво.

 

 

Лека трамбоваща техника, ръчна хидравлична техника за строителството, захранващи хидравлични станции, помпи и резачки са само част от голямото семейство продукти, чието разработване, дизайн и монтаж се осъществява в базата на Строително оборудване в гр. Русе. От компанията имат амбициозни планове за разширяване на дейностите по производство.

 

В рамките на кариерния форум ще можете да научите от екипа на Строително оборудване и интересни факти за над 30-годишната история на фирмата, както и какви са нейните актуални проекти.

 

„Запазете датите за „Дни на кариерата“. Очакваме ви на 15 и 16 октомври 2019 г. в учебен блок 2 на ТУ-София“, заключиха от производственото дружество.

 

Повече информация за Строително оборудване ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи