Събития

Строително оборудване: Ако целите ви за 2019 г. включват старт на инженерната ви кариера, кандидатствайте за стаж при нас

20.12.2018 г.

А вие намислихте ли си новогодишно желание? А списъкът ви с цели за 2019 г. включва ли бурно професионално развитие? Ако сме познали и през следващата година искате да стартирате кариерата си на инженер в утвърдено международно предприятие, то Строително оборудване ЕООД, част от Husqvarna, ви дава този шанс! „Нашите инженери работят по разработката и дизайна на изцяло нови машини. Сега търсим млади колеги, които да се присъединят към екипа ни. Ние ще ги обучим и ще им дадем възможност да приложат на практика натрупаните в университета знания“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.Строително оборудване е българско дружество, което разработва и произвежда лека трамбоваща техника, техника за обработка на бетон и ръчна хидравлична техника. От 2018 г. русенският завод е част от структурата на международния машиностроителен концерн Husqvarna.


„Нашият отдел „Конструктивен и развитие“ разполага със собствена лаборатория, а в него изява намират 25 инженери. За тях, както и за цялото производство, са важни креативността, старанието и желанието за развитие“, коментираха от компанията по време на есенното изложение за работодатели „Дни на кариерата“, което се организира от Технически университет – София.


Строително оборудване провежда специализирани стажантски програми, които са активни през цялата година и включват работа на трудов договор, служебен транспорт, храна, карти за спорт, квартира и др. Стажът в българското дружество е подходящ за студенти минимум трети курс, както и за наскоро завършили специалисти, които имат добра обща компютърна грамотност и работят с CAD системи.


Така че, ако и вашата инженерна мечта е да се реализирате в машиностроенето, то не чакайте следващата Нова година. Кандидатствайте веднага за стаж в Строително оборудване, като изпратите актуална автобиография на имейл: anna.dimitrova@husqvarnagroup.com. Можете да избирате между позиции в отделите: „Конструктивен и развитие“, „Производство“, „Покупки“, „Логистика и доставки“, „Технически контрол на качеството“, „Човешки ресурси“.


Повече информация за Строително оборудване ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи