Събития

Строително оборудване, част от Atlas Copco, с първо място в националния конкурс „Експортьор на годината“

07.01.2017 г.

Фирма Строително оборудване ЕООД, част от шведската индустриална група Atlas Copco, грабна приз за най-големи приходи от експорт, съобщиха за Инженер.bg от Атлас Копко България. Стен Верерстратен, управител  на Строително оборудване, получи престижната награда от Любен Петров, заместник-министър на икономиката. Националният конкурс се провежда за четвърта поредна година под патронажа на Министерството на икономиката, а негов генерален спонсор бе Сибанк. В съревнованието взеха участие множество фирми от малкия и среден бизнес.


 

„Събитието „Експортьор на годината 2015“ бе прекрасна възможност да се срещнем с представители на други компании, изправени пред подобни предизвикателства като нашите. Благодарни сме за спечелената награда, която приемаме като оценка за нашите успешни действия в България вече повече от десет години. Благодарение на компетентния местен екип и добре установената база от доставчици, ние вярваме, че България е отлично място да развиваме и произвеждаме изделията на Atlas Copco“, заяви г-н Верерстратен при получаването на наградата, като благодари на целия персонал за приноса към завоюването на отличието. „Наградата още повече ни мотивира да продължаваме да работим упорито, за да растем и бъдем още по-успешни занапред. Очакваме с нетърпение номинациите за следващата година”, допълни той.

 

Atlas Copco е един от световните лидери в доставката на решения в различни области на индустриалното производство. У нас дружеството Атлас Копко България развива дейността си в направленията компресорна и минна техника.

 

Повече информация за Атлас Копко България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Атлас Копко България

Още от Машини, мех. системи