Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Тех Индустри ще бъде домакин на безплатен уебинар, посветен на UVC светлината в борбата срещу коронавируса

22.04.2020 г.


Актуалната ситуация с COVID-19 и извънредните мерки, които държавите предприемат в борбата с вируса, показват колко са важни надеждните хигиенни практики, за да бъде овладяно разпространението на заразата. Но въпреки всички правила и норми, в ежедневието, със стандартните дезинфекциращи продукти не е възможно да се достигне до всяка повърхност и пространство. „Ние предлагаме надеждно решение на проблема чрез използване на технологии с ултравиолетова светлина и бактерицидни лампи с директно UVC излъчване и интензитет от минимум 6 µW/cm2 UVC. За да обясним по-добре действието на тази технология, нашата компания кани всички заинтересовани да се регистрират за онлайн уебинара, който ще се проведе на 30 април от 16:00 часа, съобщиха за Инженер.bg от фирма Тех Индустри, която предлага решения за дезинфекция с UVC светлина.Целта на уебинара е да се дадат практически примери и разяснения за действието на UVC лъчението върху вируси, бактерии и микроорганизми. Ще бъдат показани какви видове UVC лампи се предлагат и каква е разликата между озоновите и безозоновите облъчватели. Уебинарът е насочен към производствените мениджъри и технолози от хранително-вкусовата промишленост, административно-стопанските управители на големи търговски обекти и логистични центрове, както и към управителите на клиники, лаборатории и SPA центрове. Лектори ще бъдат доказани специалисти на Тех Индустри в областта на техниката за хранително-вкусовата промишленост, автоматизацията, химическото третиране и почистващите системи.


Темите, които ще бъдат дискутирани, са:


  •  - Действието на UVC върху вирусите и бактериите и разликите в дозите на лъчение;

  •  - Приложение на UVC лампи за дезинфекция в производството на храни и напитки. Решения за автоматизация;

  •  - Логистиката и възможностите за дезинфекция на различни повърхности – опаковки, фолиа, документи, транспортни касетки и др.;

  •  - Решения за UVC дезинфекция на въздуха при централна вентилация и климатичните камери;

  •  - Приложение на UVC облъчвателите в клиники и лаборатории;

  •  - Решения за басейни, SPA центрове и хотелски комплекси.


„Очакваме Ви на 30 април от 16:00 часа за една интерактивна презентация. Бихте могли да ни изпратите Вашите въпроси предварително, а ние ще Ви покажем възможните решения по време на уебинара“, коментираха в заключение от Тех Индустри.


Прочетете повече за темите, които ще бъдат обсъждани, и се регистрирайте безплатно ТУК.


Повече информация за Тех Индустри България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Тех Индустри България, pexels.com

Още от Машини, мех. системи