Събития

Тихерт: Предлагаме както инструментална екипировка, така и цялостни решения за автоматизация на машини и процеси

29.05.2019 г.

Като водеща българска компания в областта на инструменталното производство, и през 2019 г. Тихерт взе участие в специализираното международно изложение MachTech & InnoTech. Шуменското предприятие показа богатото разнообразие на своето портфолио пред стотици специалисти от сектора на металообработката и машиностроенето. „Предлагаме както инструментална екипировка, така и цялостни решения за автоматизация на машини и технологични процеси“, заявиха пред Инженер.bg от Тихерт.Сред основните акценти на щанда на Тихерт бяха детайли за поддръжка на машини, както и затваряща глава за алуминиеви капачки – разработка на компанията.


„Едно от цялостните решения, което можем да предоставим на нашите клиенти, е машина и автоматика за сглобяване на детайли в цяло изделие. Инсталацията подрежда детайлите в една линия, ориентира ги и ги асемблира, като ги свързва чрез залепване и притискане“, посочиха от Тихерт.


Друго направление, в което компанията развива дейност, е производството на системи за визуален контрол на продукцията. Чрез инсталиране на камери и софтуер за откриване на дефекти, изделията могат да се сортират на „годни“ и „негодни“.В продуктовата гама на фирма Тихерт са включени:

 - Шприцформи;

 - Щанци;

 - Пресформи за гума;

 - Пресформи за леене на алуминий;

 - Бластформи и др.


„От края на 2018 г. извършваме и серийно производство на механични детайли. Това е възможно благодарение на високопроизводителния турбообработващ център, с който обогатихме нашето производствено оборудване. Машината е с два шпиндела и опции за фрезоване и прътоподаване“, съобщиха още от Тихерт.Разнообразни са и услугите, които българската компания може да предложи на своите настоящи и бъдещи клиенти, а именно:

 - Механична обработка;

 - Електроерозийна обработка;

 - Конструиране, монтаж и ремонт на електропневматика;

 - Технически измервания;

 - Конструиране на детайли, възли, агрегати и инструменти;

 - Проектиране на 3D модели и САМ за металорежещи машини с ЦПУ.


Повече информация за Тихерт ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи