Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Трейс Ипома посрещна студенти от Факултета по химия и фармация на СУ „Св. Кл. Охридски“

23.03.2020 г.На 26 февруари и на 4 март 2020 г. се проведоха „Дни на отворените врати“ в производственото предприятие, специализирано в производството на еднократни и многократни пластмасови опаковки за хранителната и нехранителната индустрияТрейс Ипома. „Посетиха ни студентите от Факултета по химия и фармация на Софийски университет „Св. Кл. Охридски“. Двете групи студенти в специалностите „Химия”, „Инженерна химия и съвременни материали“ и „Екохимия” имаха възможност да разгледат производствените помещения и да се запознаят с процесите за изработка на пластмасови изделия – шприцване под налягане и термоформоване“, споделиха за Инженер.bg от предприятието.


 

Антония Донева и Петър Алексиев – мениджъри производство, и Александър Павлов – технически директор, представиха пред студентите дейността на фирмата, произвежданата продукция и новите проекти. „По време на обиколката студентите имаха възможността да се убедят, че Трейс Ипома работи с най-модерното и високотехнологично оборудване на Балканите, и че пред тях се откриват чудесни възможности за професионална реализация в нашата компания. Това е и една от отличаващите характеристики за Thrace Group – съвременното оборудване, с което разполага“, споделиха още от дружеството.


 

Компанията е утвърдена като лидер на пазара на опаковки и пластмасови изделия и вече успешно развива своята дейност в цяла Европа. Основна цел на Трейс Ипома е да предостави на своите клиенти висококачествени, надеждни и сигурни решения. Дружеството не спира да подобрява и развива своите ценности, сред които са почтеност, качество, инвестиция в служителите, социална отговорност, стойност за акционерите и пазарно лидерство.


 

„Стремим се да разработваме все по-рентабилни опаковъчни решения, намалявайки количествата суровини, които влагаме в тях. Освен това се стараем те да са и все по-функционални, така че да могат да се използват по различни начини спрямо необходимостта на клиента. Сред примерите, които имаме за подобен продукт е олекотена кутия, която може да се използва с един и същи капак, независимо дали е фолирана или не“, добавиха от фирмата.

 

Повече информация за Трейс Ипома АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Трейс Ипома

Още от Машини, мех. системи