Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

Трокут Тест Груп ще представи уреди за инспекция на международния форум „БЕЗ аварии“ в Пловдив

22.10.2019 г.


На 14 и 15 ноември 2019 г. в Пловдив ще се проведе първият специализиран международен форум „БЕЗ аварии“, посветен на правилната и надеждна поддръжка на инсталации и сгради за постигане на по-голяма рентабилност и ефективност на производството, избягване на вредни последствия за хората и околната среда, както и за намаляване на непредвидените разходи за отстраняване на последствията от аварии. „Организатори на форума са Виа Експо, чиято цел е да привлекат вниманието на индустрията и общините към тази актуална тема. На форума Трокут Тест Груп ще направи презентация на уреди за инспекция“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на Трокут Тест Груп.Предотвратяването на инциденти е най-предпочитаната стратегия за управление на риска. Поддръжката на оборудването е изключително важен фактор, чиято цел е да се осигури надеждно и безопасно функциониране на съоръженията, инсталациите, системите за управление и средствата за измерване, като по този начин да сведе до минимум опасността от аварии.Трокут Тест Груп ще вземе участие в конференцията с тема „Поддръжка въз основа на състоянието посредством ултразвукови детектори, газови детектори за персонална защита и тестване за утечки“. Лектори ще бъдат Любов Николова, управител на Трокут Тест Груп България, и Ненад Оканович от Trokut Test Group Сърбия. Първият модул от презентацията е насочен към превантивната поддръжка – основи на ултразвуковата технология, ултразвукови детектори за инспекция и тяхното внедряване в процеса по поддръжка. Ще бъдат обхванати основните приложения на детекторите в индустрията, заедно с ползите от тяхното прилагане в практиката, включително:


  •  - Намиране на утечки на сгъстен въздух, технически газове и вакуум, тестване на херметичност;

  •  - Инспекция на ел. табла и високоволтови инсталации за наличие на ел. разряди и корона ефект;

  •  - Инспекция на механични компоненти на двигатели, редуктори и помпи; инспекция на състоянието на лагерите;

  •  - Инспекция на състоянието на кондензни гърнета.„Вторият модул е насочен към личната безопасност на служителите в работна среда – газови детектори за персонална защита и тестване за утечки. Ще бъдат представени видове персонални газови детектори, предимства и възможности на отделните модели в зависимост от вида на газа“, коментираха от компанията.


„Очакваме ви на специализирания международен форум „БЕЗ аварии“ в Гранд хотел „Пловдив“ в зала Париж“ на 14-ти от 9:00 ч. и на 15-ти от 9:30 ч.“, приветстваха от екипа на Трокут Тест Груп.


 

Повече информация за Трокут Тест Груп, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Трокут Тест Груп, Виа Експо

Още от Машини, мех. системи