Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

70 учебни организации в Академична борса! Приветстваме и ПГ по транспорт – София

19.03.2020 г.


Дистанционно обучение, виртуални класни стаи, дигитални учебници, видео уроци… Световната обстановка в момента наложи бърза промяна на образованието в световен мащаб. Българските училища също много бързо трябваше да преминат към Образование 4.0, или т.нар. дигитализация на образованието. Благодарение на това все повече училища и образователни институции осъзнават силата на дигиталните комуникации и присъствието в онлайн среда. Щастливи сме, че нашата Академична борса на Борса.bg все повече се разраства и вече имаме над 70 утвърдени учебни организации сред партньорите ни! В настоящия материал ще ви разкажем за софийската Професионална гимназия по транспорт, която скоро се присъедини към нас под номер 70. Приятно четене!Професионална гимназия по транспорт, намираща се в град София, е основана през далечната 1949 г. Вече повече от 70 години учебното заведение обучава висококвалифицирани средни специалисти, които се реализират успешно в утвърдени фирми, автосервизи и предприятия в бранша.


Какви са възможностите за обучение в гимназията?


Учениците, желаещи да се обучават в Професионалната гимназия по транспорт, могат да кандидатстват в специалностите „Автотранспортна техника“, „Автомобилна мехатроника“, както и „Спедиция, транспортна и складова логистика“.


Училището притежава много добра материално-техническа база. Учебните стаи, както и компютърните кабинети са с непрекъснат достъп до Интернет, а работилниците и лабораториите се използват активно за практическо обучение на учениците.За да предложи висококачествено обучение в реална работна среда, гимназията има договори за сътрудничество и провеждане на занятия с утвърдени фирми в бранша, сред които София Ауто АД, Испекс Сервиз ООД, Окей Супертранс АД и още много други.


Щастливи сме, че Инженер.БГ също е партньор на учебното заведение и заедно ще информираме младежите и техните родители за различни възможности за обучение и реализация в бранша, както и ще им помагаме да бъдат по-ориентирани за своето професионално бъдеще!


Повече информация за Професионална гимназия по транспорт – София, както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.


Ако искате да изградим микросайт и на вашия университет/гимназия и да информираме бъдещите инженери и средни техници за вашите инициативи, нови специалности и програми за дуално обучение, ще се радваме да ни пишете на info.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на 0886 12 65 20. Очакваме ви!


Източник на снимковия материал: Професионална гимназия по транспорт – София

Още от Машини, мех. системи