Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Фирма РАИС предлага летящ старт на вашата кариера. Разберете повече на „Дни на кариерата“ 2019

12.10.2019 г.

 

 

Вие все още сте студент в инженерна специалност или ви предстои да стартирате вашата кариера? Фирма РАИС предоставя чудесни перспективи за бъдещия ви професионален път. Подробна информация ще можете да научите лично от екипа на компанията по време на изложението „Дни на кариерата“. А ето какво разказаха за участието си във форума от РАИС пред Инженер.bg: „С нетърпение очакваме срещата си с младите и целеустремени специалисти, решени да се превърнат в създатели на новите технологии. Очакваме ги на нашите щандове в София и Пловдив“.РАИС е доказана българска компания за производство на металорежещи и металообработващи машини с цифрово програмно управление (ЦПУ). Компанията фокусира своето развитие и най-новите си проекти в посока на дигитализацията и роботизацията на производството, като следва стандартите на Индустрия 4.0 в своите разработки.


Дружеството е носител на престижни награди за своите технически постижения и за активната си социалноотговорна дейност.


В резултат от непрекъснатото развитие на своята дейност, от РАИС търсят да присъединят към екипа си млади и мотивирани специалисти. Всички новопостъпили служители получават уверен старт на своята кариера и бързо биват приобщавани към семейството на РАИС. „Разработили сме програма за развитие на младите кадри, включваща обучение в Германия, Австрия или в България за период от 6 месеца до 1 година, която изцяло е финансирана от нас“, обясниха от фирмата.А, за да придобиете така ценния за всеки инженер начален практически опит, бихте могли да се включите в стажантската програма, която фирма РАИС активно развива. „Стажовете при нас са целогодишни, платени са и се провеждат в различни инженерни направления. По време на тях ще получите знания и умения, които ще бъдат изключително полезни за бъдещата ви професия“, допълниха от българската компания.

 

Ако желаете да се развивате в сферата на машиностроенето и роботиката, то заповядайте на „Дни на кариерата“ на 15 и 16 октомври 2019 г. във 2-ри учебен блок на Технически университет – София, и на 17 октомври във филиала на университета в Пловдив, за да се запознаем и да ви разкажем за актуалните кариерни предложения в нашата компания“, приветстваха младите специалисти от екипа на РАИС.


Повече информация за РАИС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, РАИС

Още от Машини, мех. системи