Събития

Станете част от иновативния и нестандартен екип на Айгер Инженеринг. Посетете ги на „Дни на кариерата“ в Пловдив

21.09.2018 г.

Районът на Пловдив е дом на някои от най-успешните машиностроителни компании у нас. Сред тях място намира и Айгер Инженеринг – българско „бутиково“ предприятие с швейцарски традиции. Компанията е част от холдинга Aiger Group и е утвърден доставчик на решения за хранително-вкусовата, фармацевтичната и тютюневата индустрия. Айгер Инженеринг отново отваря път пред професионалното развитие на млади специалисти и за поредна година ще вземе участие в изложението за работодатели „Дни на кариерата“ 2018.Кариерният форум ще се проведе на 25 октомври т.г. във Филиал Пловдив на Технически университет – София. Висшето учебно заведение организира „Дни на кариерата“ ежегодно, като играе ролята на медиатор между студенти и работодатели. Наред с други утвърдени компании Айгер Инженеринг дава възможност за професионална реализация на млади инженери – при това в истинското „ядро“ на машиностроенето у нас.


Българското дружество има реализирани редица иновативни решения, като работи предимно по модела „по поръчка на клиента“. Индивидуалният подход е отличителен белег в работата на инженерите от Айгер, а доказателство за успехите им е засиленият интерес към компанията по време на мащабни специализирани изложения. Едно от последните е световният форум за тютюнева промишленост WT Europe, който тази година се проведе у нас в края на май. „София бе домакин на Световното изложение в тютюневата индустрия за 2018 година, а щандът на Айгер се радваше на сериозен интерес от страна на клиентите. Много от тях изявиха желание да посетят завода ни“, заявиха от Айгер Инженеринг.Ако искате и вие да навлезете дълбоко в дебрите на машиностроенето и да станете част от екип, за който приоритет е иновативният и нестандартен подход, посетете щанда на Айгер Инженеринг в рамките на „Дни на кариерата“.


Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Айгер Инженеринг

Още от Машини, мех. системи