Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

B2N ще посветят ЗDни на адитивното производство през февруари. Регистрирайте се, за да получите безплатен достъп

13.01.2020 г.


От 20 до 23 февруари 2020 г. предстои второто издание на балканската конференция за 3D принтиране AdditiveDays, което ще се проведе под мотото „Beyond the hype”. Целта на събитието е да представи най-доброто и най-новото от света на 3D технологиите, да даде равен достъп до иновациите на всички заинтересовани и да проправи пътя на технологията към нашия пазар. „Конференцията е насочена към представители на бизнеса, научните и образователните среди и цели създаване на възможности за колаборации и обмяна на опит. Също така събитието ще бъде интересно и за масовата аудитория и ще отговори на всички въпроси, свързани с приложенията и ползите от технологията“, съобщиха за Инженер.bg организаторите B2N.


 

Additive Days 2020 ще се проведе в София Тех Парк в 4 модула. Конферентната част ще се състои на 21 и 22 февруари, а участие в нея ще вземат лектори от цял свят, които ще запознаят аудиторията с различни аспекти на 3D принтирането. Част от темите ще засегнат приложението на адитивната технология в медицината, бъдещите тенденции, ползите за устойчивото развитие и др. Специални работилници ще се проведат от 21 до 23 февруари, като ще дадат шанс на всеки, който желае, да се докосне до технологията, а изложбата ще представи интересни проекти, реализирани в различни държави и континенти.


 

Когато „добавянето“ означава намаляване...

 

„С второто издание на конференцията искаме да наблегнем на темата за устойчивостта и да разкажем защо реално „добавянето“ като процес и технология всъщност означава намаляване и оптимизация на текущите процеси“, споделиха организаторите.

 

Не на последно място, конференцията дава възможност на представители на бизнеса да обменят опит и контакти в експо зоната, където ще бъдат представени най-големите дружества в страната и водещи компании от чужбина, които използват 3D технологиите.


 

Алкаиос Борниас Варотсис на Additive Days 2020

 

Организаторите вече представиха първото световно име, което ще се включи в конференцията с панел, посветен на тенденциите в адитивното производство. Това е Алкаиос Борниас Варотсис – водещ експерт в областта на развойната дейност в 3D принтирането. Той има докторска степен по Адитивно производство от Университета Лофбъро във Великобритания, а в момента е консултант на свободна практика, обучаващ малки и средни предприятия за ползите и предимствата на 3D принтирането.


 

Очаквайте скоро още информация относно програмата, лекторите и темите на Additive Days 2020.

 

А дотогава не пропускайте да се регистрирате за да получите достъп до събитието.

 

Регистрацията е безплатна, но задължителна.

 

ВАЖНО: Ако сте направили резервация за старите дати през 2019 г., то тя е валидна и за февруари 2020 г..

 

Следете актуална информация на www.additivedays.com или във Фейсбук.

 

Повече информация за B2N Ltd. / Би Ту Ен ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: B2N

 

Още от Машини, мех. системи