Събития

„Business&Coffee с екипа на Омникар БГ“: На 2-ри октомври експерти ще дискутират влиянието на смазочните течности

13.09.2018 г.

Производител сте? А какви смазочни течности използвате за вашите машини и как се отразяват те върху работата и производителността? Омникар БГ ви кани на кафе, за да обсъдите заедно тези въпроси, както и тенденциите в сектора, иновациите, проблемите и решенията. „Неформалната среща „Business&Coffee с екипа на Омникар БГ“ ще се проведе на 2 октомври 2018 г. в Limacon Event Center, Пловдив, от 8.30 ч. Заповядайте, за да превърнем бизнеса в удоволствие и удоволствието в бизнес“, заявиха за Инженер.bg от българската компания, официален дистрибутор на моторни масла и смазочни продукти Mobil™ у нас.Омникар БГ предлага широка гама от масла, греси и смазочни продукти както за леки и тежкотоварни автомобили, така и за селскостопанска техника и индустриални машини. Благодарение на своя опит, компанията успява да помогне на своите многобройни и разнообразни клиенти да повишат своята производителност и да подобрят ефективността на оборудването си.


А сега Омникар БГ иска да сподели своя опит и с вас!

 

„Организирахме „Business&Coffee с екипа на Омникар БГ“, за да съберем на едно място хора от бизнеса и индустрията, които говорят на един език. Целта ни е да обсъдим новостите в сектора, както и интересни и актуални решения. На разположение на гостите ще бъдат нашите специалисти. А и какво по-добро начало на работния ден от кафе и закуска“, коментираха от компанията.Събитието ще отбележи началото на работния ден – точно в 8.30 ч. на 2 октомври, а програмата е динамична и разнообразна. Участниците ще имат възможност да се запознаят помежду си, да обсъдят планираните теми, както и да дискутират по актуални въпроси. Всичко това ще е подплатено с аромата на кафе и апетитни закуски.


„С екипа ни можете да споделите всичко, свързано с вашия бизнес, което ви вълнува. Очакваме ви“, призоваха от Омникар БГ.


Ако желаете да се включите в „Business&Coffee с екипа на Омникар БГ“, регистрирайте се ТУК.


Повече информация за Омникар БГ ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Омникар БГ

Още от Машини, мех. системи